Haberler

Tekirdağ)onlarca Kurbanlık Elde Kaldı

(TEKİRDAĞ)Onlarca kurbanlık elde kaldı Kimisi umduğunu buldu kimisi ise yine besleyecek Kurbanlık satıcısı Şakir Altıntaş: "Para kazanmasak da eğlendik"TEKİRDAĞ - Bayramın bitişi ile Tekirdağ'da kimi kurbanlık satıcıları umduğunu bulurken, kimisi ise satamadığı onlarca kurbanlık hayvana...

(TEKİRDAĞ)Onlarca kurbanlık elde kaldı

Kimisi umduğunu buldu kimisi ise yine besleyecek

Kurbanlık satıcısı Şakir Altıntaş : "Para kazanmasak da eğlendik"

TEKİRDAĞ - Bayramın bitişi ile Tekirdağ'da kimi kurbanlık satıcıları umduğunu bulurken, kimisi ise satamadığı onlarca kurbanlık hayvana alıcı bulamadığı için dert yanarak kalanları seneye satabilmek için beslemeye devam edeceğini söyledi.

Tekirdağ Süleymanpaşa İlçesinde Kurbanlık satışı için kurulan canlı hayvan pazarında bayramın bitişi ile onlarca kurbanlık elde kaldı. Burada kurulan hayvan pazarında kimi kurbanlık satıcıları umduğunu bulurken, kimilerinin ise onlarca hayvanı elde kaldı. Elde kalan hayvanların sahipleri, kalanları seneye Kurban Bayramında satabilmek için yeniden besleyeceklerini söyledi.

"Para kazanmasak da eğlendik"

Kurbanlık satıcı Şakir Altıntaş yaptığı açıklamada, "Zarar ettik bu sene kurban iyi gitmedi. 30 tane çıkardık, elde 20 tane küçükbaş hayvanım kaldı. Bunlara içerde bakmaya devam edeceğiz. Umduğumuz bulamadık. Bunlara tekrar seneye gelecek olan Kurban Bayramı için bakacağız. Kaderimiz bu, bu yılki şansımız budur. Allah bereket versin kaderimiz bu kadarmış. Para kazanmasak da eğlendik" dedi.

"Allah'a şükür umduğumu buldum"

Kurbanlık satıcı Kadir Aksoy ise, "Allah'a şükür bu Kurban Bayramında umduğumu buldum. Elimde sadece 4 tane kaldı. Onları da geri götüreceğiz bayramdan sonra tekrar satacağız" şeklinde açıklamada bulundu.

"Kuzuları verdik keçiler kaldı"

Kurbanlıklarının yarsının kaldığını ifade eden kurban satıcı Ümit Demirbaş ise, "Hepsi duruyor. Göster göster kamerayla göster hepsi olduğu gibi duruyor. Kuzuları verdik keçiler kaldı. 45 tane falan verdik elimde 42 tane kaldı. Umduğumu bulamadım. Bunları meraya salacağız başka yapacak bir şeyimiz yok. Seneye için, adak olur kısmet yani" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Süleymanpaşa Altıntaş Tekirdağ Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title