Haberler

Tekirdağ Kiraz Güzelini Seçti

51’inci Uluslararası Kiraz Festivali Altın Kiraz Güzellik Yarışması’nda Kiraz güzelleri belli oldu.

51'inci Uluslararası Kiraz Festivali Altın Kiraz Güzellik Yarışması'nda Kiraz güzelleri belli oldu.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 51'inci Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali'nin Altın Kiraz Güzellik Yarışması, sahil dolgu alanında bulunan ünlü sunucu Ateş tarafından gerçekleştirildi. Konser alanında yapılan yarışmanın jüri üyeliğini, Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili İlhan İmrak, Danışman Elçin Önder Turan, Macaristan-Kescskemet Belediye Başkan Vekili Dr. Szeberenyi Gyula Tamas, Macaristan Sarospatak Belediye Başkanı Aros Janos, Romanya-Terchirghiol Belediye Başkanı Stan Adrian, oyuncu Zeynep Gülmez yaptı. 14 güzelin yarıştığı güzellik yarışmasında jüri 1'inci kategoride spor kıyafetleri, 2'inci kategoride yöresel kıyafetler, 3'üncü kategoride düğün kıyafetleri ile hünerlerini sergileyen güzelleri 100 puan üzerinden değerlendirdi. Jüriden 91.66 puan alarak 1'inci olan Cansu Birinci, Altın Kiraz güzeli seçildi. Yarışmada 2'inci 91.50 puanla Buse Nur Yıldız ve 3'üncü 90 puanla Gamze Sarı oldu. Yarışmada dereceye giren güzellere tacını geçen seneki Altın Kiraz Güzellik Yarışması'nda 1'inci olan Sinem Sünter ve 3'üncü olan Ganimet Güveniroğlu taktı. Yarışmada 1'inci olana 3 bin, 2'inci olana 2 bin, 3'üncü olana ise bin TL para ödülü verildi.

Cansu Birinci, çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Çok sevindim birinci olduğum için arkadaşlarımın tavsiyesiyle gelmiştim buraya. Şu an çok mutlu oldum. Arkadaşlarım bu tür yarışmalara çekinmeden katılsın" diye konuştu.

Çok heyecanlı olduğunu belirten yarışmanın 2'inci güzeli Buse Nur Yıldız ise, "Hedefim 1'inci olmaktı, bekliyordum da çok çok heyecanlandım. Allah'ım başka yerlerde 1'inci olmayı naip etsin diyorum" dedi.

Yarışma sayesinde bir iyi bir deneyim kazandığını söyleyen 3'üncü güzel Gamze Sarı, "Çok heyecanlandım. Benim için güzel bir deneyim oldu. Mutluyum. Yarışmada dereceye girmeyi bekliyordum" dedi.

Yarışmanın diğer büyük yarışmalar gibi olmadığını belirten Altın Kiraz Güzellik Yarışması Komite Başkanı Etibe Akçakaya, "Jürilerimiz çok detaylı yarışmada teknik bilgiler üzerine yürümediler tabii ki. Yarışmacılarımızın hepsi çok güzel aralarında 1, 2 ve 3'ü seçerken onların eğitim durumu, öncelikle tabii ki güzellik kriterleri yani boy, kilo, eğitim durumu, konuşmalarındaki üslupları bir bütün olarak değerlendirilip 100 puan üzerinden jüri üyelerimiz puanlarını verdiler. Maksat bir güzellik olsun" şeklinde konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güzellik Yarışması Süleymanpaşa Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title