Haberler
Güncelleme:

Yakalanan 16 yaşındaki kapkaçının 90 suç kaydı çıktı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde çalıntı motosikletle kadınların yanlarına yanaşarak kapkaç yöntemiyle çantalarını alıp kaçan 2 şüpheli, polisin 200 güvenlik kamerası görüntüsünü incelemesi sonucu yakalandı. Gözaltına alınan 16 yaşındaki şüphelinin 90 suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

........:

16 YAŞINDA 90 SUÇ KAYDI VAR. KİME HAYIR GELİR BU ÇOCUKTAN

14
0
yanıtYanıtla
OGUZ:

BİZ BU YAZIYI OKURKEN O SERBEST KALIP YENİ KURBANLARIN PEŞİNE DÜŞMÜŞTÜR BİLE

7
0
yanıtYanıtla
uygur:

Kesinlikle kanunların yetersizliği. 90 kere suç işlediği halde dışarıda olabiliyorsa 190 kerede suç işler.

7
0
yanıtYanıtla
hayırsız:

elini kolunu kesersen bişey yapamaz devlet baba

7
0
yanıtYanıtla
kralo:

ceza mı :) :) komik olan ne biliyor musunuz. çantasını çekip yere yapıştırdığı kadının o sırada yaşadığı dehşet, korku hakimlerin gözünde değersiz. onlar suçlunun yaşına ve kaç para çalıp çalmadığına bakar. ve muhtemelen serbest kalır. tıpkı daha önce 90 defa serbest kaldığı gibi.

6
0
yanıtYanıtla
adaleee:

90 suc kayydı var adam halen suc ıslıyo dısarda bu nasıl bır celıskıdır arkadas . . hıcmı ceza almamıs bu sahıs. . sistemin acil değişmesi lazım???

6
0
yanıtYanıtla
yaşasın özgürlük:

adam 90 suç işler elini kolu sallar 91 i de işler ancak , bir gariban veya mecburiyetten ufak bir şey çalan tamam bu da suç da yada mecbur kalan insanlara müebbet verirler , adaletini seveyim dünya ,

2
0
yanıtYanıtla
M Anadolu:

16 yaş 90 suç kaydı Emniyet Yargı bu haberi paylaşırken acaba vicdanları sızlamıyor mu. Yoksa bu yaşta 90 suç işlediği için madalya takmanın hesabını mı yapıyor. Birazda mağdur edilenleri düşünün. Mağdurlar size beddua ediyor. Bunu da Unutmayın. . . .

2
0
yanıtYanıtla
M Anadolu:

16 yaşında 90 suç kaydı=32 yaşında 900 eder.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title