Haberler

Tekirdağ: Hırsızlar Yol Tabelalarını Boyadı

Çorlu'da 'Kamyon Yolu' olarak bilinen Ahmet Taner Kışlalı Caddesi'nde meydana gelen hırsızlık olaylarının polis tarafından engellenmesi hırsızları farklı arayışlara itti. Çerkezköy yolu Çorlu girişinde yer alan trafik levhalarını boyayan şahıslar araçların yolunu şaşırıp 'Kamyon Yolu'na yönelmesini amaçlıyor. Şahıslar bu yola giren araçların çeşitli nedenlerle yavaşlamasını fırsat bilip bagajlarını boşaltıyor.

Çorlu'da son dönemde 'Kamyon Yolu' olarak bilinen Ahmet Taner Kışlalı Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan araçları çeşitli nedenlerde yavaşlatıp bagajlarını boşaltan şahısların sık sık şikayet konusu olması üzerine harekete geçen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgede güvenlik önlemi alarak hırsızlık zanlıların amaçlarına ulaşmasına engel oluyor. Polis ekiplerinin bölgede önlem almasıysa suça meyilli kişileri çeşitli arayışlara itiyor. Daha evvel pek çok kez yola tuğla parçaları atan ve yolu kesmeye kalkan şahıslar bu kez de yol tabelalarını boyayıp sürücüleri şaşırtmaya çalışıyor. Sürücülerin boyanan levhalardaki karışıklık nedeniyle kamyon yoluna girmesini amaçlayan şahıslar bu yola girenlerin bagajlarını boşaltıyor. Özellikle havanın karardığı ve görüş mesafesinin azaldığı zamanlarda Çerkezköy yolundan Çorlu girişinde güçlük çektiklerini belirten araç sürücüleri, "Yola türlü malzemeler atılıyor, araçlara zarar veriliyor. Çorlu'ya girerken 'acaba bize de zarar verecekler mi' diye endişe ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title