Haberler

Tekirdağ Gözünü Kaybeden Yavru Kediye Hayvan Severler Sahip Çıktı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir aracın motor bölümüne girerek bir gözünü kaybeden yavru kediye hayvan severler sahip çıktı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir aracın motor bölümüne girerek bir gözünü kaybeden yavru kediye hayvan severler sahip çıktı. Enfeksiyon geçiren gözü 3 saatlik operasyonla alınan yavru kedi tedavi altına alındı. Havuzlar Mahallesi'nde yavru kedi, park halinde bir aracın motor bölümüne girdi. Kısa bir sürede sıkışan kedinin sesleri üzerine çevredekiler kediyi araçtan çıkarmaya çalıştı. Ancak başarılı olamayınca itfaiye ekiplerinden yardım istendi. İtfaiye erlerinin aracın motorundan çıkardığı yavru kediyi alan hayvan severler veterinere götürerek tedavi ettirdi. Yapılan incelemede yavru kedinin sağ gözünün enfeksiyon kaptığı belirlendi. Yaklaşık 3 saat süren operasyonun ardından sağ göz alınırken, kedi tedavi edildi. Göze herhangi bir zarar gelmemesi içinde başına plastik koruyucu takıldı.

Hayvan sever Ahmet Güneş, yavru kediye ilaç tedavisinin uygulandığını ifade ederek, İtfaiye ekibinin yardımı ile kediyi çıkarttık. Enfeksiyon kapması nedeniyle gözünü kaybettiğini fark ettik. Arkadaşlarımızla birlikte hemen veterinere götürerek tedavisini yaptırdık. Şuan için gözü alındı ve ilaç tedavisi devam ediyor. Biz bu şekilde gördüğümüz kediciğe duyarsız kalamadık. Sonuçta o da can taşıyor. Şu mübarek günlerde hayvanların başına gelenler hepimizin canını sıkıyor. Neticede bir can, nefes aldığı sürece biz onlardan sorumluyuz. Bakacağız ve kollayacağızö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ İtfaiye Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title