Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Süleymanpaşa Belediyesi, İkram Çeşmeleri ile yaz aylarında da vatandaşlara soğuk su ikramı yapmaya devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yaz aylarındaki aşırı sıcakların vatandaşlarda oluşturduğu su kaybını önlemek için Süleymanpaşa Belediyesi, ikram çeşmelerinden soğuk içme suyu akıtıyor.

Vatandaşların otogar karşısı, Cengiz Topel Meydanı ve Köprübaşı mevkisinde bulanan İkram Çeşmelerinden ücretsiz olarak istedikleri kadar soğuk içme suyundan faydalanabileceği kaydedildi.

Albayrak Karadeniz belediyelerini ziyaret etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 1991 yılından bu yana düzenlenen Mesudiye Kurultayı'na katılmak üzere gittiği Ordu ve Giresun'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Albayrak, Ordu'da Sakarya'ya atanan Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti.

Kadir Albayrak daha sonra Tekirdağ'ın kardeş şehri olan Giresun'a geçerek Giresun Büyükşehir Belediyesini ziyaret ettiği kaydedildi.

14. Geleneksel Karadeniz Yayla Şenlikleri

Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği ve bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilen Yayla Şenlikleri, Karadeniz Mahallesi Hayrabolu Yolu üzerindeki şenlik alanında başladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, şenlik alanının girişinde Dernek Başkanı Muharrem Akyüz ve beraberindeki heyet tarafından karşılandı.

Eşkinat alana girerken kemençeler ve davullarla Karadeniz müziği çalındığı ve Yayla Şenliklerinde Karadeniz bölgesine ait yöresel yemeklerin ve ürünlerin sergilendiği stantların gezildiği kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Albayrak Süleymanpaşa Karadeniz Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title