Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ AK Parti Milletvekili Mustafa Yel, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tekirdağ AK Parti Milletvekili Mustafa Yel, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yel mesajında babaların hayatı öğrenme adına ışık kaynağı olduğunu belirtti.

Yel mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sağlıklı ve huzurlu bir toplum için, ailemizi ayakta tutan, birlik ve beraberliğimizin teminatı olan tüm babalarımız, fedakarlıkları ile gösterdikleri özveri ile yarınlarımız için her türlü sıkıntıya göğüs geren bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklarımızdır. Babalarımız, sadece yılda bir gün değil, her an saygıyla ve sevgiyle anılması gerekir.

Hayatı ilk öğrenmeye başladığımız andan itibaren geleceğimize ışık tutan babalara en güzel hediye onlara layık bir evlat olmak ve onlardan aldıklarımızı daima ileriye taşımak olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Tekirdağlı olmak üzere tüm babaların gününü en içten duygularımla kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum."

-Albayrak kent konseyleri genel kurul toplantısına katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kent Konseyi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Kent Konseyleri Platformu 22. Genel Kurul toplantısına katıldı.

Büyükşehir Belediyeden yapılan açıklamada, görüşlerine yer verilen Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak zor günlerden geçerek üç yıl sonunda iyi bir noktaya geldiklerini ifade etti.

Albayrak, sözlerine şöyle devam etti:

"Tekirdağ daha önce Edirne'ye bağlı bir sancaktı, çıkarılan bir kanunla il oldu. Daha sonra 12 Kasım 2012 akşamı bir kanun çıkıyor. Bu kanunla birlikte burada yaşayan 180 bin vatandaşa hiç sormadan merkez ilçe Süleymanpaşa oluyor.

Hiçbir alt yapı çalışması tamamlanmadan tüm köyler mahalle statüsü aldı. Bu anlamda çok zor günlerden geçerek üç yıl sonunda çok iyi bir noktaya geldik."

Toplantıya, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz ve Türkiye'nin farklı illerinden gelen kent konseyi üyeleri katıldı.

Ergene'de yol yapım çalışmaları

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı yazılı açıklamada, ulaşım konusunda çok titiz çalıştıklarını ve ilçe yollarının yapımına hızla devam ettiklerini belirtti.

İlçe halkının her zaman hizmetin en iyisini hak ettiğinin ifade eden Yüksel, şunları kaydetti:

"Belediyemizin her yerine hizmet götüreceğiz. Benim her zaman üzerinde durduğum konuların başında yol sorununu kalıcı çözüme kavuşturmak anlayışı gelmektedir. Yulaflı'dan Ulaş'a Esenler'den Velimeşe'ye Cumhuriyet'ten Vakıflar Mahallesi'nde kadar bir çok mahallemizde asfaltlama ve kilit parke çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bunlarla da kalmayıp yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Süleymanpaşa Babalar Günü Ak Parti Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title