Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 53. gerçekleştirilecek kiraz festivali kapsamında Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve beraberindeki heyet Vali Mehmet Ceylan'ı ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 53. gerçekleştirilecek kiraz festivali kapsamında Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve beraberindeki heyet Vali Mehmet Ceylan'ı ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Albayrak, festival programı hakkında Vali Mehmet Ceylan'a bilgi vererek festivale davet etti.

Ceylan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 53. Kiraz Festivalinin ilimiz için hayırlı olmasını dilediği kaydedildi.

Başkan Albayrak'tan ilçe zabıta birimlerine ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray, Çerkezköy ve Kapaklı İlçelerinde bulunan Zabıta Daire Başkanlıklarını ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ziyarette Başkan Albayrak'ın yanı sıra, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Zabıta Daire Başkanı Erdin Eral ve Zabıta Personeli yer aldı.

Başkan Albayrak, ziyarette ilçe zabıta personelinin çalışmaları hakkında Daire Başkanı Erdin Eral'dan bilgi alırken, çalışan zabıta personelinin ramazan ayını kutladı.

Tekirdağ'da üst yapı çalışmaları

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Albayrak Çerkezköy İlçesi alt yapı ve üst yapı çalışmalarını inceledi.

Başkan Albayrak incelemelerine Saray ve Ergene İlçelerinde tamamlanan ve devam eden çalışmaları da inceleyerek yetkililerden bilgi aldığı kaydedildi.

Alternatif Sahne günleri devam ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi, Alternatif Sahne markası ile üniversiteli gençlere hizmet etmeye devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Süleymanpaşa Belediyesi'nin çeşitli organizasyonlarının yanı sıra Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerinin de sahne ve mekan ihtiyaçlarına yönelik hizmet eden Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi, üniversite öğrencileri tarafından hazırlanan "Ah Şu Gençler" tiyatro oyunu sahnelendi.

Turgut Özakman'ın yazdığı İlker Bilgili'nin yönetmenliğini üstlendiği iki perdelik oyunda 13 öğrenciden oluşan ekip bir saati aşkın bir süre kendilerini izlemeye gelenlere eğlenceli anlar yaşattığı kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Albayrak Süleymanpaşa Çerkezköy Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title