Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Balkan Ülkeleri İtfaiye Sporları Federasyonu (BFSF) Genel Kurul toplantısına ev sahipliği yapacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Balkan Ülkeleri İtfaiye Sporları Federasyonu (BFSF) Genel Kurul toplantısına ev sahipliği yapacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, bu yıl 10. Genel Kurul toplantısını gerçekleştirecek olan Balkan Ülkeleri İtfaiye Sporları Federasyonu (BFSF) 8-11 Haziran tarihleri arasında Tekirdağ'da toplanacak.

Toplantıya sekiz ülkeden Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Makedonya, Sırbistan, Arnavutluk ve Bosna-Hersek gibi ülkelerden yaklaşık 25 üst düzey itfaiye yöneticisi katılacağı kaydedildi.

İftar Sofrası ve Geleneksel Ramazan Eğlenceleri

Kapaklı Belediyesi Ramazan ayında, "İftar Sofrası ve Geleneksel Ramazan Eğlenceleri" etkinliğini düzenleyecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Ramazan ayının önem ve anlamına uygun olarak yaşanması amacıyla ilçe genelinde çeşitli etkinlikler yapılacağı bildirildi.

Mahalle iftarları ve Ramazan eğlencelerine 1 Haziranda Uzunhacı mahallesinde başlayacağı, 22 Haziranda Karaağaç mahallesi ile iftar yemeklerinin sonlandırılacağı kaydedildi.

"Nazım'la Yaşayanlar" programı

Süleymanpaşa Belediyesi, Nazım Hikmet'i ölümünün 54.yıl dönümünde "Nazım'la Yaşayanlar" adlı program düzenleyecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, programda Nazım Hikmet'i arkadaşları İbrahim Balaban, Hıfzı Topuz ve Orhan Karaveli anlatacak.

Program, 3 Haziran'da Tekirdağ Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleştirileceği kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Yunanistan Tekirdağ Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title