Haberler

Tekirdağ'dan kısa kısa

Güncelleme:

Çorlu'da sokak hayvanlarının tedavileri, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veterinerlik Fakültesi iş birliği ile gerçekleştirilecek.

Çorlu'da sokak hayvanlarının tedavileri, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veterinerlik Fakültesi iş birliği ile gerçekleştirilecek.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güven Kaşıkçı tarafından imzalanan protokol kapsamında, sokak hayvanlarının muayene, tetkik, teşhis, tedavi, ilaç, yatak ve otopsi hizmetleri İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesince yapılacak.

Sarıkurt, yaptığı açıklamada, sokaklarda yaşayan canların sahipsiz olmadığını belirterek, "Bazı hastalıklar, farklı uzmanlık alanları, pahalı ekipman gerektirmesi nedeniyle kurumumuzda yapılamamaktadır. Bu nedenle veteriner fakültesi gibi daha donanımlı tesislerden yardım alınması gerektiğinden, bahse konu durumlarda sağlık sorunları bulunan sokak hayvanlarının muayene ve tedavilerini fakültede yaptıracağız." dedi.

Ergene Belediyesi Atatürk Evi 10 Ocak'ta açılacak

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 2022 yılında söz verdiği birçok projenin açılışını gerçekleştireceğini söyledi.

Yüksel, yaptığı açıklamada, ocak ayının ikinci haftasında Ergene Belediyesi Atatürk Evi'nin açılışını yapacaklarını söyledi.

Trakya Kalkınma Ajansı ve Ergene Belediyesi ortaklığında ilçede inşa edilen projenin 10 Ocak'ta açılacağını belirten Yüksel, "Bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Selanik'teki evinin bire bir ölçülerle aynısı Ergene'mizde olacak. Bu büyük projemiz ile Ergene'mize büyük değer katmış olacağız. Yurt içi ve yurt dışından ilçemize gelecek turistler ile Ergene'mizin turizm sektörü çıkışa geçecek." dedi.

Yüksel, 2022 yılında açılışını gerçekleştirecekleri Marmaracık Gölet Kafe'nin sadece Ergene'ye değil Trakya'ya hitap edeceğini anlatarak, şunları kaydetti:

"Bu güzel projemizin içinde düğün salonu, yazlık düğün salonu, kır düğün salonu, basketbol, voleybol, tenis sahaları, restoran, kafeterya, spor alanları, yürüyüş yolları, amfitiyatro, piknik alanları, derneklerimiz için etkinlik alanları ve su şelalesi yapacağız. Burası Ergene'nin cazibe merkezi olacak. Modern yaşanılabilir bir yer haline gelen Ergene'miz günden güne daha da gelişiyor ve büyüyor."

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Üniversitesi Mustafa Kemal Atatürk Çorlu Haberler

Bakmadan Geçme

Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title