Haberler

Tekirdağ'dan kısa kısa

Güncelleme:

Tekirdağ'da düzenlenen "İstiklalden İstikbale Şehrimiz" konulu kartpostal resimleme yarışmasında dereceye giren öğrenciler, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti.

Tekirdağ'da düzenlenen "İstiklalden İstikbale Şehrimiz" konulu kartpostal resimleme yarışmasında dereceye giren öğrenciler, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yıl dönümünü kutlama ve milli şair Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri kapsamında TBMM Başkanı Mustafa Şentop himayelerinde, Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından resmi, özel ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrencilerin katılımına açık olarak düzenlenen "İstiklalden İstikbale Şehrimiz" konulu yarışma tamamlandı.

Vali Yıldırım, dereceye giren Uygar Gönüllü, Hasan Demirali, Bilge Emir ve öğrencilerin ailelerini kabul etti.

Öğrencileri tebrik eden Yıldırım, TBMM tarafından gönderilen notebook ve tabletleri öğrencilere armağan etti.

- Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulunda lavanta dikimi yapıldı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu ve Marmaraereğlisi Belediyesi iş birliğiyle lavanta dikim töreni gerçekleştirildi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, meslek yüksekokulu içerisinde 6 dönümlük alana yapılan lavanta ekim törenine, Marmaraereğlsi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Veli Sırım ve üniversite öğrencileri katıldı.

Törende konuşan kaymakam Gürbüzerol, lavantanın çok değerli ve ekonomik getirisi olan bir bitki olduğunu, diğer ilçelere de örnek olmasını beklediklerini belirtti.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Ata da üniversite iş birliğiyle yaptıkları lavanta bahçesinin bölge halkına fayda sağlayacağına inandıklarını ifade etti.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Sırım ise lavantanın hem yağından hem de çiçeğinden yararlanarak bölgedeki turizmi canlandırmayı ve istihdamı artırmayı hedeflediklerini aktardı.

-Başkan Yüksel üniversite öğrencileri ile buluştu

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) öğrencileri ile bir araya geldi.

Kredi ve Yurtlar Kurumu yurdunda kalan öğrencilere gençlere yönelik olarak hayata geçirilen proje ve yatırımlarla ilgili bilgilendirmede bulunan Yüksel, öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Yüksel'e Tekirdağ Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Üzgün de eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Marmaraereğlisi Aziz Yıldırım Tekirdağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title