Haberler

Tekirdağ'dan kısa kısa

Güncelleme:

Ergene Belediyesi ilçedeki mazgal, yağmur suyu giderleri ve menfezleri temizledi.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile Afet ve Acil Durum (AFAD) Genel Müdürlüğünün Tekirdağ'ı da kapsayan bazı illerle ilgili turuncu ve sarı kodlu uyarı vererek sağanak, şiddetli fırtına ve lodos tehlikesi ikazı yapmasının ardından harekete geçtiklerini söyledi.

Uyarıları dikkate alarak önleyici tedbirler almaya başladıklarını belirten Yüksel, sağanağın ardından tıkanan kanalizasyon hatlarının Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizlendiğini ifade etti.

Yüksel, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de ilçe genelindeki tüm mahallelerde yağmur suyu mazgallarını tek tek temizlediğini dile getirerek, "Beklenen yağışlar öncesinde yağmur suyu mazgallarının dışında ve kanal içlerinde birikerek su geçişini engelleyen çöp ve diğer artıkları tek tek temizliyoruz. Yağışlar sırasında en büyük sorunu yerlere atılan çöpler oluşturuyor. Vatandaşlarımızdan yerlere çöp atmamalarını özellikle rica ediyorum."

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk Satranç Turnuvası

Marmaraereğlisi Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğinde, Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen turnuva 18 yaş ve altı ile 10 yaş ve altı olmak üzere iki kategoride gerçekleştirildi.

İki gün süren turnuvaya yaklaşık 60 sporcu katıldı. Turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri Belediye Başkanı Hikmet Ata tarafından verildi.

Ata, ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Spor dalları fiziksel anlamda önemli bir gelişime katkı verir ama satranç bunların arasında önemli bir yere sahiptir. Analitik düşünmeyi, zekayı geliştirmeyi tetikler. Bu nedenle ülkemizde ve özellikle ilçemizde genç yaşta satrancı seven çocuklar görünce mutlu oluyorum." dedi.

-Belediye Başkanı İnan'dan Şoförler Odası'na ziyaret

Hayrabolu Belediye Başkan Osman İnan, Hayrabolu Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti.

İnan ziyarette, Oda Başkanı Muzaffer Gülay ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Şoförlerin 30 Kasım Dünya Şoförler Günü'nü kutlayan İnan, "Gecesi gündüzü yollarda geçen tüm şoförlerimizin gününü kutlar, kazasız belasız sağlıklı günler dilerim." dedi.

Yağmur sonrası gökkuşağı çıktı

Hayrabolu ilçesinde yağmur sonrası çıkan gökkuşağı güzel görüntüler oluşturdu.

İlçe merkezinde yağmurun ardından gökkuşağı belirdi.

Vatandaşlar gökkuşağını cep telefonlarıyla kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Hayrabolu Tekirdağ Hisarcık Ergene Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title