Haberler

Tekirdağ'dan kısa kısa

Güncelleme:

Türkiye Basketbol 2. Ligi C Grubunda mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol A Takımı, sezonun ilk maçında Geçit Spor ile karşılacak.

Türkiye Basketbol 2. Ligi C Grubunda mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol A Takımı, sezonun ilk maçında Geçit Spor ile karşılacak.

Kayserigaz GSK, İstanbul BBSK, Mersin BBGSK, Etimesgut Belediyesi, Geçit Spor ve Lokman Hekim Üniversitesi Anadolu Panterleri ile mücadele edecek olan ve ilk haftayı maç oynamadan geçiren ÇBSK, Bursa temsilcisi Geçit Spor'u ağırlayacak.

ÇBSK, Geçit Spor ile oynayacağı maç öncesinde hazırlıklarını Çorlu Belediyesi Spor Salonu'nda günde çift idman yaparak sürdürüyor.

Karşılaşmaöncesinde ÇBSK oyuncu ve teknik heyeti yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tebirleri kapsamında test yaptıracak.

Çorlu Belediyesi Spor Salonu'nda 12 Aralık Cumartesi günü saat 15.00'te başlayacak mücadele seyircisiz oynanacak.

Ergene Belediye Başkan Vekili Tıknas, spor kompleksinde inceleme yaptı

Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, belediye tarafından Vakıflar Mahallesi'nde yapımına başlanılan Vakıflar Gençlik ve Spor Tesisi'ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Tıknas, inceleme sonrasında yaptığı açıklamada, spora ve sporculara her zaman destek olacaklarını belirtti.

Vakıflar Mahallesi'ne güzel bir spor kompleksi kazandırmaya hazırlandıklarını aktaran Tıknas, "65x108 metre büyüklüğündeki çim saha projesi içinde 450 kişi kapasiteli seyirci tribünü, idari bina, 4 soyunma odası, tuvalet ve duş alanları ile revir ve antrenör odaları yapılacak." ifadesini kullandı.

Tıknas, Vakıflar Mahallesi'ne kazandırılacak spor tesisinin yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ettiğini bildirerek, şöyle devam etti:

"Bu güzel projemiz ile özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere her yaş grubundaki vatandaşlarımızın faydalanabileceği açık spor alanı ve futbol sahasını halkımızın hizmetine sunacağız. 7'den 70'e tüm vatandaşlarımızın rahatlıkla erişim sağlayabilecekleri, saha sporları alanlarından faydalanarak hem beden hem de ruh sağlıklarını destekleyecekleri alanlar oluşturarak özellikle gençlerimizi spor ile bütünleştirecek, birçok kötü alışkanlık ve kötü ortamlardan korumaya çalışacağız'.'

Kaynak: AA / Güncel

Çorlu Belediyesi basketbol Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title