Haberler

Tekirdağ'dan kısa kısa

Türkiye Tekstil, Örme, Giyim ve Deri Sanayii İşçileri Sendikası (TEKSİF) Çorlu Şube Başkanı Gültekin Bozan, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'u makamında ziyaret etti.

Türkiye Tekstil, Örme, Giyim ve Deri Sanayii İşçileri Sendikası (TEKSİF) Çorlu Şube Başkanı Gültekin Bozan, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'u makamında ziyaret etti.

Bozan, ziyarette, toplu iş sözleşmesiyle ilgili Sarıkurt'a bilgi verdi.

Sendika olarak yaptıkları çalışmaları anlatan Bozan, "Göreve gelmemizin ardından ziyaretlerimiz devam ediyor. Kurumlarla bir arada olmak ve beraber projeler üretmek için çalışmalarımız var. Sizlerden de bu manada destek bekliyoruz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıkurt ise sendika ile yapılacak çalışmaların içerisinde olmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.

Marmaraereğlisi'nde yol yapım çalışmaları

Marmaraereğlisi Belediyesi, yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Hikmet Ata, yaptığı açıklamada, "bozuk yol kalmayacak" sloganıyla yola çıktıklarını ve geniş bir proje hazırladıklarını söyledi.

Ata, çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirterek, "İlçemiz genelinde büyük bir çalışma programı hazırladık. Bu kapsamda, belirlenen program dahilinde aciliyet sırasına göre ekiplerimiz yol yapım çalışmalarını sürdürüyor." dedi.

Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde yol çalışmalarının devam edeceğini anlatan Ata, "Çalışmalarımız bütün ilçeyi kapsıyor. İhtiyaç duyulan bölgeleri belirledik. Buralarda halkımızın daha rahat ve güzel yollarda ulaşım sağlaması için gerekeni yapacağız." diye konuştu.

Ergene'de, "Cem Evi Projesi" yatırım programına alındı

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde ilçeye cem evi yapılması projesinin, 2020-2021 yatırım programına dahil edildiğini söyledi.

Yüksel, şöyle konuştu:

"Ergene'de vatandaşlarımıza ne söz verdiysek sözlerimizi bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Hizmet kervanı güzel Ergene'miz de bu dönemimizde de devam edecek. Trakya'nın parlayan yıldızı Ergene'de insan odaklı çalışmalarımız ile gece gündüz demeden amacı sadece halkına hizmet olan belediyemizin hayata geçireceği bu güzel projelerimiz ile bölgemiz daha da büyüyecek ve gelişecek."

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Sarıkurt Tekirdağ Türkiye Çorlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title