Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Marmaraereğlisi Belediyesi, altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda kilit taş ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Marmaraereğlisi Belediyesi, altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda kilit taş ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçe genelinde vatandaşların standartlara uygun şekilde yaşamlarını sürdürmeleri için kaldırım çalışmalarının yanı sıra kilit taşı uygulaması da gerçekleştirerek, ilçede değişim ve dönüşüm çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

İlçe merkezinin yanı sıra Sultanköy ve Yeniçiftlik mahallelerinde de 3 ayrı ekiple eş zamanlı olarak çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Uyan, hedeflerinin daha modern bir şehre kavuşmak olduğunu kaydetti.

Uyan, asfaltlanan bölgelerde kaldırım ve altyapısı tamamlanan bölgelerdeki ara sokaklarda kilit taşı uygulamalarının hızla devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"İlçemizde kanalizasyon ve doğalgaz çalışması tamamlanan bölgelerde kaldırım ve kilit taşı döşeme çalışmalarımız sürüyor. Birçok mahallemizde kaldırım ve kilit taşı çalışmalarımızı tamamladık. Bunun yanı sıra halen çalışmaların devam ettiği yerler bulunmakta. İlçe merkezi, Sultanköy ve Yeniçiftlik mahallelerimizde 3 ayrı ekibimizle tüm cadde ve sokakları standartlara uygun hale getirmeye devam edeceğiz."

Başkanı Albayrak'tan Yüksel'e ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Yüksel, Albayrak'ın ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu dile getirirken, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.

Ziyarette ayrıca, Albayrak ve Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Ergene'de devam eden projeleri hakkında karşılıklı fikir alış verişinde de bulundu.

Albayrak ise Ergene Belediyesinin yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını belirterek, sıfırdan kurulan bir belediyenin kısa sürede bu kadar büyük hizmetler yapmasının büyük başarı olduğunu dile getirdi.

Çorlu'da yol yapım çalışmaları

Çorlu Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, hava şartları el verdiği sürece yol yapım çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince belirlenen program dahilinde yol yapım çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Sarıkurt, çalışmalar yapılırken trafik ve yaya ulaşımının da göz önünde bulundurulduğunu ifade etti.

Sarıkurt, çalışma programını belirlerken halktan gelen şikayet ve taleplerin de dikkate alındığını dile getirerek, "Yollarda çalışmalarımız devam ediyor. Hava şartları el verdiği sürece ekiplerimiz işlemlerini sürdürecek. Yaya ve araç trafiğini de göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title