Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Tarihi Belediye Binasında yapılan toplantıda, Çorlu'nun mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyen Sarıkurt, ilgili birimlere havale etmek için not aldı.

Toplantıda konuşan Sarıkurt, halkla bir arada olmak adına mahallelere giderek insanların şikayet, istek ve sorunlarını dinlediğini belirtti.

Bu kapsamda birçok sorunun ortadan kaldırıldığını söyleyen Sarıkurt, "Mahallerimizde toplantılar düzenleyerek birinci ağızdan sorunları ve istekleri alıyoruz. Bunun yanında değerli mahalle muhtarlarımız da halk ile aramızda köprü oluşturarak gerekli şikayetleri bizlere bildiriyor." dedi.

Muhtarların sorularını da yanıtlayan Sarıkurt, daha sonra yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgiler aktardı.

Marmaraereğlisi Belediyesi yardımlara devam ediyor

Marmaraereğlisi Belediyesi, ihtiyaç sahipleri ve engelli vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların iyi kötü her anında yanında olmaya çalıştıklarını ve ilçede ikamet eden engelli, yaşlı, hasta veya yatağa bağımlı vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasını sağladıklarını belirtti.

En son, Cedit Ali Paşa Mahallesi'nde ikamet eden Bakiye Es'in ihtiyaç duyduğu hasta yatağını yakınlarına teslim ettiklerini ifade eden Uyan, yardımların devam edeceğini de kaydetti.

Uyan, her zaman vatandaşın yanında olmaya gayret ettiklerini dile getirerek, "Bize başvuran engelli ve yaşlı hastalarımıza öncelik tanıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlık sorunlarının çözülmesinde bir nebze de olsa görev almak bizim için büyük bir mutluluk. İki hasta nakil aracımız ve engelli aracımızla ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın ulaşım sorunlarını çözüyoruz." dedi.

Ergene Belediye Başkanı Yüksel'e ziyaret

Çorlu Pazarcılar Odası Başkanı Kenan Üstek ile yönetimi, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Üstek, göreve yeni geldiklerini ve seyyar esnaf ile pazarcılar üzerine güzel projelerinin olduğunu belirtti.

Üstek, yapacakları çalışmalar hakkında da Yüksel'e bilgiler aktardı.

Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Yüksel ise belediyenin yaptığı çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Çorlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title