Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Muay thaide Mersin'de düzenlenecek unvan müsabakasında mücadele verecek Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) sporcusu Furkan Semih Karabağ, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'u ziyaret etti.

Muay thaide Mersin'de düzenlenecek unvan müsabakasında mücadele verecek Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) sporcusu Furkan Semih Karabağ, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'u ziyaret etti.

Kick boksta 2 kez dünya şampiyonluğu, muay thaide de 1 kez dünya üçüncüsü olan Karabağ, 17 Ağustos 2018 tarihinde Mersin'de düzenlenecek Muay Thai Dörtlü Turnuvası'nda unan mücadelesi verecek Furkan Semih Karabağ, Çorlu Belediye Başkanı Sarıkurt'u ziyaret ederek, turnuva hakkında bilgi verdi.

Sarıkurt, başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Furkan Semih Karabağ'a başarılar diledi.

Furkan Semih Karabağ, şampiyonluk için mücadele edeceğini ve unvan kemerini Çorlu'ya getirmek istediğini söyledi.

Marmaraereğlisi'nde ücretsiz kurslar ilgi görüyor

Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezinde devam eden ücretsiz yaz kurslarına öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği bildirilrdi.

Beldiye Başkanı İbrahim Uyan, yaptığı açıklamada, akademik ve sosyal etkinliklerin bir arada verildiği yaz kurslarında, öğrencilerin hem okul dönemine hazırlandıklarını hem de sosyal ve kültürel etkinlikler yaşadıklarını söyledi.

Öğrencilerin kurslara yoğun ilgi gösterdiğini ve bu sayede yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirdiğini belirten Uyan, şunları kaydetti:

"Yaz döneminde Gençlik Merkezi'mizde öğrencilerimiz için kendilerini geliştirebilecekleri, derslerinde eksikliklerini tamamlayabilecekleri kurslar açtık. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin her alanda kendilerini geliştirebilmeleri için tüm imkanları sağlıyoruz. Gençlik Merkezimiz 15 kişilik özel sınıfları, akıllı tahtaları, son teknoloji bilgisayarları ve tüm modern donatıları ile öğrencilerimizin hizmetinde. Şu an yaklaşık 130 öğrencimiz kurslarımıza devam etmekte."

Çorlu'da tenis turnuvası başladı

Çorlu Belediyesi, Çorlu 100. Yıl Rotary Kulübü ve Çorlu Tenis İhtisas Kulübü iş birliğiyle düzenlenen 8-10 Yaş Tenis Turnuvası başladı.

Çorlu Belediyesi Tenis Kompleksinde düzenlenen turnuvanın açılışı, Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un katılımıyla yapıldı.

Sarıkurt, açılışta yaptığı konuşmada, eğitim ve spor faaliyetlerinin birlikte yürütüldüğü zaman her ikisinde de başarının yakalanabildiğini belirterek, sporculara hem eğitim hem de spor hayatlarında başarılar diledi.

Turnuvanın açılışı, 12 Yaş Kadınlar Türk Milli Takımı sporcusu Deniz Turan ile Belediye Başkanı Sarıkurt'un yaptığı gösteri maçıyla yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Karabağ Mersin Çorlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title