Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yerel Tiyatro Şenliği, "Yeşil Papağan Limited Şirketi" oyunu ile başladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yerel Tiyatro Şenliği, "Yeşil Papağan Limited Şirketi" oyunu ile başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tekirdağlı tiyatro üstadı Yılmaz İçöz'ün kurduğu ve en uzun ömürlü amatör tiyatro olma özelliğine sahip olan Tekirdağ Namık Kemal Bölge Tiyatrosu'nun 52'inci eseri olan Yeşil Papağan Limitet Şirketi isimli oyun, Alternatif Sahne'de büyük ilgiyle izlendi.

İki perde olarak sahnelenen oyun, büyük takdir topladı.

Oyunu, üniversite öğrencileri ve sanatseverler izledi.

"Sağlığa ve Başarıya Yüzüyoruz" Projesi protokolü

Tekirdağ Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından "Sağlığa ve Başarıya Yüzüyoruz" Projesinin protokolü imzalandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, protokol ile ilköğretim öğrencilerine yüzme sporunu tanıtmak, yüzmeyi bir spor olarak öğretmek ve öğrencilerin ileride karşılaşacakları zararlı alışkanlıklardan spor yoluyla korunmaları amaçlanıyor.

Süleymanpaşa İlkokulundan 270 öğrencinin faydalanacağı "Sağlığa ve Başarıya Yüzüyoruz" Projesi protokolü, Vali Mehmet Ceylan, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş tarafından imzalandı.

Kaynak: AA / Güncel

Namık Kemal Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title