Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) güreşçisi Esma Akkaya, Uluslararası Zafer Turnuvası'nda Yıldızlar Milli Takımı'nda mücadele edecek.

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) güreşçisi Esma Akkaya, Uluslararası Zafer Turnuvası'nda Yıldızlar Milli Takımı'nda mücadele edecek.

Niğde Demirkazık'ta devam eden milli takım kampında hazırlıklarını sürdüren ve Tekirdağ'da düzenlenen Hüseyin Pehlivan Güreş Müsabakalarında, yıldız bayanlar Türkiye üçüncüsü olan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Esma Akkaya, 28 Mart-1 Nisan 2018 tarihlerinde Kocaeli Gebze'de yapılacak Uluslararası Zafer Turnuvası'nda yıldız bayanlar kategorisinde milli takım adına güreşecek.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, AA muhabirine açıklamasında, spora maddi manevi destek vermeye devam ettiklerini söyledi.

Baysan, ata sporu güreşte Çorlu Belediyesi olarak ciddi yol kat ettiklerini ifade ederek, "İlçemizde güreş branşında ciddi bir yere geldik. Ücretsiz kurslarımız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Hüseyin Pehlivan Güreş müsabakalarında yıldız bayanlar Türkiye üçüncüsü olan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçisi Esma Akkaya şimdi de Kocaeli Gebze'de yapılacak olan Uluslararası Zafer Turnuvası'nda yıldız bayanlar kategorisinde milli takım adına güreşecek. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını bekliyorum." dedi.

Atatürk Parkı'nda çalışmalar başladı

Çorlu Belediyesi tarafından Atatürk Meydanı'nda bulunan Atatürk Parkı'nda yapılacak kafe ve park projesi kapsamında çalışmalar başladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, Atatürk Parkı'nda düzenleme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Park yenileme ve düzenlene çalışmaları kapsamında, gelişim bozukluğu gözlenen, tehlike arz eden ve ömrünü tamamlamış ağaçların sökülerek yerlerine sağlıklı ağaçların dikildiğini ifade eden Sarıkurt, ayrıca formu bozuk çalıların da bu kapsamda sökülüp seraya taşındığını kaydetti.

Sarıkurt, "Park alanları kapsamında yapılacak yeni düzenlemeler çerçevesinde bitkilendirme projeleri uygulanacak ve alanda yeni ağaçlar ile çalılar dikilecek. Burada muazzam bir park yapacağız." dedi.

Marmaraereğlisi'nde karate kursuna yoğun ilgi

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından açılan karate kursu, öğrencilerden yoğun ilgi görüyor.

Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi'nde ücretsiz olarak açılan kursta, öğrenciler alanında uzman karate antrenörlerinden aldıkları eğitimle karate konusunda kendilerini geliştiriyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Gençlik Merkezi bünyesinde açtıkları kurslara vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini bildirdi.

Uyan, açıklamasında şunları kaydetti:

"Spordan, eğitime, sanattan meslek edinmeye kadar birçok alanda kursumuz mevcut. Karate kursumuz öğrencilerinin boş zamanlarını faydalı değerlendirmeleri ve kendilerini geliştirmeleri için bir fırsat. Karate çocuk ve gençlerin yaratıcı becerilerini açığa çıkartıp ruhsal, fiziksel ve mental gelişimini besleyen, onların agresif tutumlarını kontrol etme becerilerini geliştirip sosyalleşmelerine destek veren bir spor branşıdır."

Kaynak: AA / Güncel

Tekirdağ Türkiye Niğde Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title