Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, tüm dünyada Sevgililer Günü olarak kutlanan 14 Şubat'ta vatandaşlara çiçek dağıttı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, tüm dünyada Sevgililer Günü olarak kutlanan 14 Şubat'ta vatandaşlara çiçek dağıttı.

Yüksel, ilçedeki işçi servis duraklarına giderek, burada iş yerlerine gitmek için servis araçlarını bekleyen vatandaşlara çiçek hediye etti.

Herkesin kutladığı bu özel gün için mutlaka bir sevgiliye ihtiyaç olmadığını ifade eden Yüksel, "Her insanın mutlaka bir sevdiği vardır, eşi vardır, yavrusu vardır, kızı vardır, oğlu vardır, dostları vardır. Önemli olan sevdiklerimize bir gün değil, her gün sevdiğimizi hissettirebilmektir.

Sevgi, umuttur, kaynaşmaktır, sabırdır, emektir. Sevgiyle çıktığınız yolda sevdiklerinizle birlikte huzurlu bir yaşam diliyorum." dedi.

Vatandaşlar, bu özel günde kendilerini de unutmadığı için Başkan Yüksel'e teşekkür etti.

Çorlu TSO üyelerine eğitim indirimi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ( Çorlu TSO) ile Özel Fatih Ay Kişisel Gelişim Kursu arasında kurumsal indirim protokolü imzalandı.

Çorlu TSO'da yapılan imza töreninde konuşan Çorlu TSO Başkanı İbrahim Gönül, "Özel Fatih Ay Kişisel Gelişim Kursu'nun yapacağı indirim, Çorlu TSO'nun üyelerini, eş ve çocuklarını, meclis üyeleri eş ve çocuklarını ve Çorlu TSO personeli eş ve çocuklarını kapsar. Ancak, Özel Fatih Ay Kişisel Gelişim Kursu'nun uyguladığı indirimden Çorlu TSO üye kartını göstermek şartı ile yararlanılabilir. Protokol gereği tüm eğitim faaliyetlerinde yüzde 20 indirim sağlanacaktır." dedi.

Hazırlanan protokolün iki kurum yetkilileri tarafından imza altına alındığı törene, Çorlu TSO Başkanı Gönül ve Özel Fatih Ay Kişisel Gelişim Kursu sahibi Fatih Ay katıldı.

Çorlu'da asfaltlama çalışmaları

Çorlu Belediyesi, hava şartlarının elverişli olduğu günlerde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde asfaltlama çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Bazı bölgelerdeki yollarda kış aylarında deformasyonların oluştuğunu ifade eden Sarıkurt, ana arterler başta olmak üzere gerekli müdahalelerin yapıldığını belirtti.

Sarıkurt, ilçenin Edirne ve İstanbul kısmından olan giriş yollarında lokal asfaltlama çalışmaları yaptıklarını dile getirerek, "Kış şartlarında yollarımızda bozulmalar meydana geldi. Bunun için bizler, ekiplerimize talimat vererek gerekli çalışmaların yapılmasını istedik. Ana arterler başta olmak üzere ihtiyaç duyulan bölgelerde lokal asfaltlama ve onarım işlemlerini yapıyoruz." dedi.

Öte yandan Sarıkurt, yapılan çalışmalarda vatandaşların taleplerinin de dikkate alındığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Rasim Yüksel Çorlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan ve Engin Polat serbest mi bırakıldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title