Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, yeni müftülük binasını ziyaret etti.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, yeni müftülük binasını ziyaret etti.

Müftülükten yapılan açıklamaya göre, Ceylan ve beraberindeki heyet, yapımı devam eden yeni müftülük binasında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Müftüsü İsmail İpek, çalışmaların hızla devam ettiğini vurgulayarak, binanın yakın zamanda bitirileceğini ve müftülüğün yeni binada hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

- Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarından konser

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Korosu konser verdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı bünyesinde kurulan Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Korosu, Namık Kemal Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen konserde sanatseverlere buluştu.

Şef Salih Demirci'nin yönetimindeki konserin ilk bölümünde, Türk Sanat Müziği'nin seçkin eserlerinden bir seçki sunan koro, seyirciden alkış aldı.

İkinci bölümde solist sanatçılar Türk Halk Müziği eserlerini seslendirdi.

Üçüncü ve son bölümde Salih Demirci koro ile Türk Sanat Müziği eserlerinden oluşan bir repertuvar seslendirdi.

Konser sonunda Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Fethiye Filiz Çelik ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, sanatçılara çiçek takdim etti.

-Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Türkiye Kamu-Sen Tekirdağ temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Kamuran Varma, Zeytin Dalı Harekatına destek vermek için basın açıklaması yaptı.

Varma, Türkiye Kamu-Sen ailesinin bütün varlığı, ruhu ve dualarıyla Mehmetçiğin yanında olduğunu belirtti.

Devletin bekası, milletin huzur ve güvenliği için belli odaklarca desteklenerek, büyütülen ve askeri bir güç haline getirilmek istenilen terör örgütünün bertaraf edilmesi maksadıyla Türk ordusunun Afrin'de başlattığı harekatın, hayırlı olmasını dilediklerini ifade eden Varma, şunları kaydetti:

"Rabbim, Mehmetçiğin burnu dahi kanamadan millete yeni bir zafer daha bahşetmesi, bölgemizi kan gölüne çeviren, insanları evlerinden yurtlarından eden zalimler karşısında Türk askerini daima muzaffer kılması yönündedir. Allah muvaffak eylesin. Yürekten inanıyoruz ki bu harekatla; Türk milletinin ve devletinin bölgedeki varlığına kast eden terör örgütlerine ve on binlerce kilometre öteden gelerek yaşamakta olduğumuz topraklarımıza fiili müdahalede bulunup, kendince yeni bir düzen kurmak, Türk milletine ayar vermek, hesap sormak ve bedel ödetmek gibi bir gaflete kapılan sözüm ona büyük devletlere Türk'ün iradesini, kararlılığını ve gücünü bir kere daha göstereceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Süleymanpaşa İsmail İpek Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title