Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Süleymanpaşa ilçesinde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Süleymanpaşa ilçesinde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, altyapı çalışmalarında sona gelinerek üstyapı çalışmalarının başlatıldığı ifade edildi.

Açıklamada, Çınarlı, Gündoğdu, Aydoğdu ve Hürriyet mahallelerinde kilit taş döşeme ve kaldırım üstyapı çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Başkan Albayrak, Çorlu'da proje toplantısına katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu ilçesinde gerçekleştirilen yatırım ve projelerin görüşüldüğü yatırım değerlendirme toplantısına katıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Çorlu Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, ilçeye yapılacak yatırımların masaya yatırıldığı aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Başkan Albayrak, yapılan yatırımların hayırlı olması temennisinde bulunarak, "İlçe belediyeleri ile karşılıklı son toplantıları yapıyoruz. Bu toplantıları hangi ilçede yapıyor isek o ilçedeki yatırım ve projelerin hiç aksatılmadan yerine getirilmiş olması gerekiyor. Çalışmaların başarılı geçmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Albayrak Süleymanpaşa Tekirdağ Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title