Haberler

Tekirdağ'daki Sağanak

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Tekirdağ'da yaşanan yoğun yağış nedeniyle bölgeye arama kurtarma ekip ve ekipmanları gönderildiğini bildirdi.

AFAD'tan yapılan yazılı açıklamada, Çerkezköy, Saray ve Çorlu ilçeleri ile köylerindeki yoğun yağış sonucu mahsur kalan vatandaşların kurtarılması için AFAD tarafından İstanbul ile Edirne İl Afet ve Acil Durum müdürlüklerinden uygun nitelikte ve yeteri kadar arama-kurtarma personeli gönderildiği belirtildi.

Bölgede mahsur kalan vatandaşlar için AFAD'ın koordinasyonuyla Tekirdağ'da, Genelkurmay Başkanlığı'na ait 2 arama kurtarma helikopterinin görevlendirildiği ifade edilen açıklamada, "Çerkezköy, Saray ve Çorlu'daki yoğun yağış nedeniyle karayollarında su birikintileri oluşmakta ve trafikte tıkanmalar yaşanmaktadır. Bu nedenle, bölge halkının can ve mal güvenliği açısından araçlarını kullanmaması önem arz etmektedir" ifadesine yer verildi.

Muhabir: Esra Altınmakas

Yayıncı: Tarkan Demir - ANKARA

Kaynak: AA / Güncel

Çerkezköy Tekirdağ İstanbul Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title