Haberler

Son dakika haberleri... Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Güncelleme:

Son dakika 3. sayfa haberine göre Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde polis ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonunda yakalanan 4 kişiden 2'si tutuklandı.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde polis ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonunda yakalanan 4 kişiden 2'si tutuklandı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucuya geçit vermemek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Süleymanpaşa ilçe merkezinde bir evden uyuşturucu satıldığı bilgi üzerine polis ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Operasyonda ikamet aramalarında metamfetamin, toz esrar, uyuşturucu kullanma düzeneği ve saklama kabı ele geçirildi. Operasyonda, uyuşturucu sattıkları tespit edilen A.G., Y.E.B., B.B. ve E.G. isimli 4 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki sorgulamaları tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. A.G. ile Y.E.B. mahkemece tutuklanırken, E.G. ve B.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Süleymanpaşa Tekirdağ Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title