Haberler

Tekirdağ'da Sağanak Yağış Etkisini Sürdürüyor

Tekirdağ'da 1 Kişinin Ölümüyle Sonuçlanan Sele Neden Olan Sağanak Yağış Etkisini Sürdürüyor. Hayrabolu Deresi'nin Taşması Sonucu Altınova Mahallesi'ndeki Kumbağ Kavşağı Sular Altında Kalırken, Bölgede 400 Ev ve İşyeri Sular Altında Kaldı.

Tekirdağ'da 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan sele neden olan sağanak yağış etkisini sürdürüyor. Hayrabolu Deresi'nin taşması sonucu Altınova Mahallesi'ndeki Kumbağ Kavşağı sular altında kalırken, bölgede 400 ev ve işyeri sular altında kaldı.

Sağanak yağış Tekirdağ'da şiddetini devam ettiriyor. Şehir merkezi ve ilçelerde yaklaşık 400 ev ve işyerinin sular altında kaldığı bildirildi. Tekirdağ merkezindeki Hayrabolu Deresi'nin taşması sonucu merkezi Kumbağ beldesine bağlayan kavşak tamamen sular altında altı. Sel ile birlikte azgın sular 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı girişindeki duvarları yıktı. Nizamiye kapısı da sular altında kaldı. Sadece askeri birliklere ait zırhlı tankların geçiş yapabildiği kavşak trafiğe kapatıldı.

Kumbağ beldesinde ise neredeyse tüm evler ve işyerleri sular altında kaldı. Belediye yetkilileri vatandaşları ikinci katlara çıkmaları konusunda uyardı. Sokaklarda kimsenin olmadığı gözlenen beldede ekili alanlar da sel sularının altında kaldı. Tekirdağ Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, son 24 saatte metrekareye 106 kilogram yağıştı. Sağanak yağışın gece boyunca devam edeceği bildirildi.

(EÖ-EY-EY-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title