Haberler

Tekirdağ'da Polis Merkezinin Karşısındaki Beyaz Eşya Mağazasından Hırsızlık

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesinde Yüzlerini Kar Maskeleri ile Kapatan 2 Kişi, Polis Merkezinin Yaklaşık 50 Metre Çaprazında Bulunan Beyaz Eşya Mağazasından Büyük Ekran Televizyon ve Müzik Setini Çalarak Kayıplara Karıştı.

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde yüzlerini kar maskeleri ile kapatan 2 kişi, polis merkezinin yaklaşık 50 metre çaprazında bulunan beyaz eşya mağazasından büyük ekran televizyon ve müzik setini çalarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre, Marmara Ereğlisi Rahmi Özcan Bulvarı üzerindeki mağazasını sabah saatlerinde açmaya gelen Ersin Çolpan, cam olan giriş kapısının kırık olduğunu görerek polise başvurdu. Marmara Ereğlisi İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yaklaşık 50 metre çaprazında olan mağazada incelemelerde bulunan polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Kameraların kaydettiği hırsızlıkta mağaza önüne gelen 2 şahıs, önce karakol binasını ve çevreyi gözetliyor. Daha sonra başlarına kar maskesi

geçiren kişiler, cam olan giriş kapısını kırdıktan sonra içeri giriyor. İlk olarak duvarda asılı olan 94 ekran LCD televizyonu söken şahıslar, daha sonra müzik setini de alarak mağazadan çıkıyor. Çaldıkları televizyon ile müzik setini arabalarına yükleyen şahıslar, karakol binasının da önünden geçerek olay yerinden uzaklaşıyor.

Yaklaşık 20 saniye süren hırsızlık olayında çalınan 94 ekran LCD televizyonun yaklaşık 2 bin YTL, müzik setinin ise 750 YTL değerinde olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(EÖ-RA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title