Haberler

Tekirdağ'da Okul Açılışı ve Temel Atma Törenine Katılan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay:

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, AK Parti'nin Hem Doğu Hem de Batı İllerinden Oy Aldığını İfade Ederek "AK Parti Türkiye'nin Çimentosu, Hamurudur" Dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, AK Parti'nin hem doğu hem de batı illerinden oy aldığını ifade ederek "AK Parti Türkiye'nin çimentosu, hamurudur" dedi.

Tekirdağ'ın Çorlu ve Çerkezköy ilçelerindeki okul açılışı ve temel atma törenlerine katılan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan'ı makamında ziyaret etti. Tekirdağ ile ilgili olarak Vali Doğan'dan bilgi alan Günay, özellikle Şarköy ve çevresinde turizm ilçelerini sordu. Vali Aydın Nezih Doğan ise yürütülmekte olan 'Lojistik Köy' projesi ile ilgili olarak Bakan Günay'a bilgiler vererek Yamaç Paraşütü ve Uçmakdereye köyü projelerini sıraladı. Bakan Günay, daha sonra Vali Doğan'ın makamındaki Atatürk fotoğrafını çok beğendiğini ifade ederek, önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Valilik ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Ahmet Aygün'ü de makamında ziyaret eden Bakan Günay, daha sonra tarihi bedesten çarşısını ve tarihi Rüstem Paşa camii gezerek sokakta karşılaştığı vatandaşlar ile sohbet etti.

Ziyaretlerinin ardından Tekirdağ AK Parti İl Teşkilatı'na geçen Bakan Günay, burada partililere hitaben yaptığı konuşmasında AK Parti'nin Türkiye'nin çimentosu olduğunu söyledi. Bakan Günay, "Az önce gezimiz sırasında CHP'li eski bir dostumuz ile karşılaştık. Gazeteciler transfer mi diye sordular. Bende onlara transfer değil dostluk olduğunu söyledim. Batı da ya da Doğu'da dostsuz ama maalesef kavgalar hep Ankara'da çıkıyor" dedi. AK Parti'nin hem doğu hem de batı illerinden oy aldığını hatırlatan Bakan Günay, "AK Parti Türkiye'nin her yerinde aldığı oyla bir araya getirmiştir. AK Parti Türkiye'nin hamuru ekmeğidir. AK Parti Türkiye'nin sadece iktidar partisi değil, siyasi partisi değiştir. Bir arada tutan harçtır. Edirne'den, Tekirdağ'dan aldığı oy kadar Şırnak'tan, Batman'dan oy alıyor ve Türkiye'yi bir arada tutuyor. Edirne'den Ardahan'a kadar halkın umutlarını meclise taşıyor. Bunu yapan ikinci bir parti varsa buyursun çıksın ortaya. AK Parti'ye tuzak kurmak isteyenler bilerek ya bilmeyerek Türkiye'ye tuzak kurma noktasına geliyorlar. Onun için herkes bunu iyi bilmelidir. AK Parti Türkiye'nin çimentosu, harcıdır. Ekmeğini yoğuran hamurun ta kendisidir. Vicdanımız ak, başımız diktir, yürüdüğümüz yolda halkla beraber yürüyoruz. Hiçbir partinin devamı değiliz, biz yepyeni bir partiyiz. Hiçbir partinin de düşmanı değiliz. Türkiye'nin aydınlık geleceğiyiz" şeklinde konuştu.

Tekirdağ'daki gezi ve incelemelerini tamamlayan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay daha sonra Tekirdağ'dan ayrıldı.

(EÖ-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title