Haberler

Tekirdağ'da Korkunç Cinayet

Güncelleme:

Av tüfeğiyle öldürüp, cesedini kamyonetiyle birlikte yaktılar.

Tekirdağ'ın Hayrabolu İlçesi'ne bağlı Karayahşi Köyü çıkışındaki boş arazide yanan kamyonetin içinde cesedi bulunan 58 yaşındaki H.B.'nin öldürdükleri şüphesiyle 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin, H.B.'nin cebindeki 40 bin lirayı aldıktan sonra av tüfeğiyle vurup öldürdükleri, ardından da aracı ateşe verdikleri iddia edildi. Kırklareli'nin Babaeski İlçesi'ne bağlı Büyükmandıra Beldesi'nde hayvancılık yapan evli ve 3 çocuk babası H.B., 15 Mart akşamı gelen bir telefonun ardından ailesine, "Karayahşi Köyü'nde satılık hayvan varmış. Onları almaya gidiyorum" diyerek 39 NR 091 plakalı kamyonetine binip evden ayrıldı. Geceyarısını geçmesine rağmen H.B.'den haber alamayan ailesi, jandarmaya kayıp ihbarında bulundu.

Ertesi gün Karayahşi Köyü çıkışındaki boş arazide köylüler yanarak küle dönmüş kamyoneti fark etti. İhbar üzerine gelen jandarma ekipleri, yaptığı incelemede kamyonetin içinde sürücünün de yanmış cesedini buldu. Yapılan incelemelerin ardından ölen kişinin H.B. olduğu belirlendi. Otopsi sonucunda H.B.'nin tüfekle vurulup öldürüldükten sonra yakıldığı tespit edildi.

TİTİZ ÇALIŞMA YAKALATTI

Soruşturmayı genişleten Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ve Hayrabolu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, çevredeki bütün güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Bir kooperatifin güvenlik kamerası Hasan Bölgen'in kullandığı kamyoneti ve arkasında kamyoneti takip eden 39 FU 206 plakalı otomobili fark etti. Otomobil plakasından yola çıkan ekipler, aracın kiralık olduğunu tespit etti. Kiralayan firma ile yapılan görüşmenin ardından cinayetle ilgisi olduğu iddiasıyla H.B'yi arayarak, "Karayahşi Köyü'nde satılık hayvan var" diyen 32 yaşındaki S.S. ile 25 yaşındaki T.E, 24 yaşındaki C. E. ve 23 yaşındaki O.B. Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde gözaltına alındı.

Hayrabolu İlçe Jandarma Komutanlığı'nda gözaltında tutulan ve sorgularında cinayeti işlediklerini kabul eden şüpheliler, H.B.'yi yanındaki 40 bin lirayı aldıktan sonra tüfekle öldürdüklerini ve ardından yaktıklarını ve parayı kendi aralarında bölüştüklerini söyledi. İfadelerini ardından 4 şüpheli, polisin aldığı geniş güvenlik önlemleri altında Hayrabolu Adliyesi'ne getirildi. Çevrede toplanan kalabalık şüphelilere büyük gösterdi. Polis, öfkeli kişileri Adliye'ye yaklaştırmadı. Şüphelilerin savcılıktaki sorgusu sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title