Haberler

Tekirdağ'da Belediye Hizmetleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu ilçesinde görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu ilçesinde görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Albayrak, Çorlu'daki bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, il genelinde ciddi yatırımlara imza attıklarını belirterek, basın tarafından yapılan eleştirilerin kendilerini daha çok teşvik ettiğini söyledi.

Albayrak, bütün ilçelere eşit mesafede hizmet götürmek için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirterek, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bütün ilçelerimize eşit mesafede yaklaşıyoruz. Bütün ilçelerimize yapılan hizmetleri dengede tutuyoruz. Merkez ilçe Süleymanpaşa dahil 11 ilçe de bizim evladımız gibidir." şeklinde konuştu.

Göreve geldiklerinin 3. yılını doldurduklarını belirten Albayrak, daha önlerinde iki yıllarının bulunduğunu ve bu iki yılı da hizmet ederek geçireceklerini kaydetti.

Çorlu'nun hızla büyüyerek nüfusu artan bir kent olduğunu dile getiren Albayrak, bu bölgenin Türkiye'nin hemen hemen her yerinden göç aldığını ifade etti.

Albayrak, "Biz, il genelinde bir hizmet yapacağımız zaman ilk önce alt yapı ve hazırlık çalışmaları ile sahaya iniyoruz. Bu aşamada, herkesin kabul edeceği ve toplumca kabul görecek bir çalışma olması için gayret gösteriyoruz. Bu nedenle de, aldığımız bütün kararlar yüksek oranda kabul görüyor." diye konuştu.

Eleştirilerin kendilerini daha da hizmete sürüklediğini kaydeden Albayrak, şunları söyledi:

"Zaman zaman tenkitler alıyoruz. Ama, bu tenkitler bizi asla kızdırıp küstürmüyor. Aksine, daha çok hizmet etmemize yol açıyor. Çorlu'daki basın mensuplarına ayrıca teşekkür ediyorum. Bizleri eleştirirken ve tenkit ederken, kesinlikle saygı kurallarının dışına çıkmıyorlar."

Albayark, yapılan toplantıda basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Toplantıya, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, daire başkanları ve genel müdürler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Albayrak Tekirdağ Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title