Haberler

Tekirdağ'da Baylock Kullanıcısı 11 Kişi Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında baylock kullanıcısı olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 25 kişiden 11’i tutuklanırken, 14 kişi ise serbest bırakıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında baylock kullanıcısı olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 25 kişiden 11'i tutuklanırken, 14 kişi ise serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ'da FETÖ'nün haberleşme kaynağı baylock'un kullanıcısı olduğu öne sürülen 35 kişi hakkında soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda gözaltına alınan 25 kişi Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandıktan sonra Tekirdağ Adliyesi'ne gönderildiler. Mahkemede işlemleri tamamlanan 25 kişiden 11'i tutuklanırken, 10'u adli kontrol şartı olmak üzere toplamdan 14 kişi serbest bırakıldı. Diğer 10 şüphelinin yakalanması için polis ekiplerinin çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title