Haberler

Tekirdağ'da Aydoğdu Mahallesi'ne Yapılacak Yatırımlar Görüşüldü

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Aydoğdu Mahallesi’nde yapılacak olan alt ve üst yapı çalışmaları hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Aydoğdu Mahallesi'nde yapılacak olan alt ve üst yapı çalışmaları hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Tarihi Beşevler Tesislerinde gerçekleşen toplantıda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "Aydoğdu ve Zafer Mahallesi üst yapı çalışması bekleyen iki önemli mahalle. Ben oradaki çalışmaları Büyükşehir Belediyesi olarak üzerime aldım. Çünkü ben o mahallede büyüdüm ve benim orada dostlarım yaşıyor. Aydoğdu Mahallesi'nin yaklaşık olarak 84 bin metrekaresi ve 72 sokağına taş döşeyerek o bölgeyi çamurdan kurtaracağız. Aydoğdu ve Zafer Mahallesi hizmete ihtiyaç duyan mahallelerdir. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak, bugüne kadar Aydoğdu Mahallesi'ne 28 kilometre kanalizasyon hattı döşedik. Yine Aydoğdu Mahallesi'ne 5 bin 550 metre yağmur suyu hattı döşedik. Bunun yanında 8 kilometre de içme suyu hattı döşendi. Bunlar sadece Aydoğdu Mahallesi için yaptığımız yatırımlar. Zafer Mahallesi'ne ise 4 bin 374 metre kanalizasyon, bin metre yağmur suyu hattı döşedik. Tüm bunlar için 7,5 milyar lira harcandı. Aydoğdu, Zafer, Çınarlı ve Gündoğdu gibi mahallelerin sokakları dar olduğu için makinelerin girmesi zor oluyor. Süleymanpaşa Belediyemiz de Zafer Mahallesi'ndeki çalışmalar için hazırlıklarını tamamladı, o mahallede de sağlıklı alt ve üst yapısına kavuşacak" dedi.

Aydoğdu Mahallesi sakinlerinden Serkan Kara çalışmalarından dolayı Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür etti. Kara, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sağlık anlamında tüm riskleri göze alarak bize en büyük yatırımı yaptı. Biz burada büyük bir samimiyet görüyoruz. Bizim en büyük şansımız Kadir Albayrak'ın Aydoğdu çocuğu olmasıdır" şeklinde konuştu.

Bilgilendirme toplantısı, konuşmaların ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün'ün Aydoğdu Mahallesi'nde yapılacak çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi vermesiyle son buldu.

Toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir ve TESKİ'nin daire başkanları, Aydoğdu Mahalle Muhtarı Hasan Kubilay ile Aydoğdu Mahallesi sakinleri katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadir Albayrak Süleymanpaşa Beşevler Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title