Haberler

Tekirdağ: Çorlu Tso'dan "Salon Yap, Adını Yaşat Kampanyası"

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu Tso) Tarafından Yaptırılarak 2004 - 2005 Eğitim - Öğretim Yılında Hizmete Açılan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu'nun Spor Salonuna Maddi Katkı Sağlanması Amacıyla Kampanya Başlatıldı. Spor Salonunun Yapımına Katkıda Bulunan Kişi ya da Kurumun Adı Salonda Yaşatılacak.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) tarafından yaptırılarak 2004 - 2005 Eğitim - Öğretim yılında hizmete açılan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu'nun spor salonuna maddi katkı sağlanması amacıyla kampanya başlatıldı. Spor salonunun yapımına katkıda bulunan kişi ya da kurumun adı salonda yaşatılacak.

Çorlu TSO tarafından yaptırılan ve 788 öğrenci ile eğitim öğretime devam eden Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim okulunun ihtiyacı olan spor salonunun yapılması için değişik bir yola gidildi. 300 bin YTL`ye mal olması planlanan salonun yapımına katkı sağlayacak olan kişi ya da kurumun adı salona verilerek ölümsüzleştirilecek.

Okulda bilgisayar salonu ve laboratuarın bulunduğunu kaydeden Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Ersin, "Öğrencilerin sağlıklı ve rahat koşullarda spor eğitimlerini gerçekleştirmeleri için spor salonuna ivedilikle ihtiyaç duyuluyor. Okulumuzun ihtiyacı olan spor salonu için bin 47 metrekarelik alan ayrıldı. Okulumuzun yapımını gerçekleştirirken başlattığımız 'okulumuzun bir sınıfına adınızı vermek ister misiniz' kampanyamıza üyelerimizden ve halkımızdan büyük destek gelmişti. Okulumuz öğrencilerinin ihtiyacı olan spor salonu içinde üyelerimizin ve halkımızın duyarlılık göstereceğinizi umuyorum. Okul salonu için maddi katkıda bulunacak kişi veya kurumun ismini spor salonuna vereceğiz ve bu isim okulumuzla birlikte yaşayacak" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title