Haberler

Tekirdağ: Çorlu Tso'dan Organ Nakline Destek

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Sağlık Bakanlığı Tarafından 3- 9 Kasım Tarihleri Arasında Kutlanan Organ Bağışı ve Nakli Haftası'na Destek Verdi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Sağlık Bakanlığı tarafından 3- 9 Kasım tarihleri arasında kutlanan Organ Bağışı ve Nakli Haftası'na destek verdi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Sağlık Bakanlığı tarafından 3-9 Kasım tarihleri arasında kutlanan Organ Bağışı ve Nakli Haftası çerçevesinde çalışmaları hızlandıran Çorlu Sağlık Grup Başkanlığı ile işbirliği yaptı.

Ülkemizde organ bekleyen diyaliz makinesine bağlı binlerce vatandaşımız olduğunu belirten Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Ersin, şöyle konuştu: "Hepimiz gerekli duyarlılığı gösterip 2238 sayılı Organ ve Doku Alınması, Saklanması ve Nakli Hakkında Kanun kapsamında sağlık kuruluşlarına başvurarak gerekli kayıtları yaptırmalıyız. Organ bağışı yapmak isteyenler TSO Halkla İlişkiler Bölümü'ne başvurarak 'Organ Bağış Senedi' doldurabilirler." Tarkan Ersin, Oda üyeleri ve Çorlu halkını kampanyaya destek vermeye çağırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title