Haberler

Tekirdağ: Çorlu'nun 12 Dev Adamı Taraftarı ile Buluşuyor

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (Ebbl) A Gurubunda Mücadele Veren Çorlu Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı Seyircisi ile Buluşacak.

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) A gurubunda mücadele veren Çorlu Belediyespor Kulübü Basketbol takımı seyircisi ile buluşacak.

EBBL A gurubunda mücadele veren ve Çorlu Kapalı Spor Salonu'nun tadilatta olması nedeniyle ilk 6 maçını deplasmanda oynayan Çorlu Belediyespor Kulübü Basketbol takımı, ilk kez seyircisi ile buluşuyor.

17 Aralık günü saat 17:00'de Şişli Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek olan Çorlu Belediyespor Kulübü Basketbol takımı oyuncuları seyircileri ile buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor. Deplasmanda oynadıkları 6 maçın 3`ünü kazandıklarını diğer 3'ünü ise talihsiz bir şekilde yitirdiklerini anlatan Çorlu Belediyespor Kulübü Basketbol takımı antrenörü Emin Süel, şöyle konuştu: "Oyuncularım seyirci ile kucaklaşacakları için heyecanlı. Basketbol severleri 17 Aralık günü Kapalı Spor salonunda görmek istiyoruz. Ligde hedefimiz ilk 3 içerisinde yer alarak Play-off ve ardından 2. Lige yükselmektir. İkinci yarıda toplam 6 maçı kendi sahamızda oynayacağız. İlk yarının son maçını Şişli ile yapacağız. Puanlarımızın eşit oluşu nedeniyle sıralamada rakibimizin üzerine geçebilmek için mutlaka kazanmamız gerekiyor. Seyircilerimizin de desteği ile salondan galibiyetle ayrılacağımızı umuyorum"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title