Haberler

Tekirdağ: Çorlu'da Güzeller Geçidi

Çorlu'nun Düşman İşgalinden Kurtarılışının 84. Yıl Dönümü Dolayısıyla Çorlu Belediyesi ve Smile Model Agency Tarafından Ortaklaşa Düzenlenecek Olan "Cumhuriyet Defilesine" Katılacak 32 Mankenden 25'i Çorlu'ya Geldi.

Çorlu`nun düşman işgalinden kurtarılışının 84. yıl dönümü dolayısıyla Çorlu Belediyesi ve Smile Model Agency tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan "Cumhuriyet Defilesine" katılacak 32 mankenden 25`i Çorlu`ya geldi.

Çorlu Belediyesi'nin konuğu olarak ilçeye gelen mankenler Hanedan Restoranda yedikleri yemeğin ardından provalar için Çorlu Belediye Tiyatrosu Tamer Levent Sahnesi'ne geçti. Belediye yetkilileri Çorlu`da iki günden bu yana devam eden elverişsiz hava şartlarının defile saatinde normale döneceğini umduklarını, düzenlenecek olan "Cumhuriyet Defilesi" ve Keremcem konserinin iptalinin söz konusu olmadığını söyledi.

Koreografisini Erez Eğilmez'in yaptığı yerli ve yabancı 32 mankenin katılımıyla, "Medeniyetlerin Doğuşu", "Ağlayan Aneler", "Bir Işık Doğuyor","İmparatorluğun Çöküşü", "Yaklaşan Cumhuriyet" ve "Ulu Önder Kalbimizdesin" adlı bölümlerden oluşacak olan defilenin ardından Keremcem, hayranlarıyla buluşacak. Defilede temsili olarak Çağdaş Karasu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Tuğba Özay Latife Hanım, Esra Eron Büyücü, Meral Kaplan Hürrem Sultan, Doğa Bekleriz Gece Kraliçesi olacağı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title