Haberler

Tekirdağ Büyükşehir'in Malkara'da Teski Hizmet Binası Açıldı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ Hizmet Binası törenle hizmete açıldı.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ Hizmet Binası törenle hizmete açıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın insan odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde uygulamaya koyduğu ve 'Hizmet Kervanı' kapsamında dile getirdiği 'Her ilçede büyükşehir hizmet binaları olacak.' sözü hayata geçiriliyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerdeki ikinci hizmet binası, Şarköy'ün ardından Malkara'da açıldı. Açılış töreninde konuşan TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta, "Bugün bir başka müjdeyle geldik. Malkara, Tekirdağ'ın tarım potansiyeli olduğu için 3 belde Kozyörük, Sağlamtaş, Balabancık'ta yoğun olarak hayvancılık yapılıyor. Bu hayvancılık yapan vatandaşlarımız fevkalade yeni fiyatlardan sıkıntıya düşmüş durumdadır. Biz bunun çözümü için önce meclisteki yasa teklifini bekledik, olumlu yanıt alamayınca Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak'ın talimatlarıyla Genel Müdürlüğümüz çalışmalarını tamamladı ve Genel Kuruldan geçti. Burada müjdeyi veriyoruz; hayvancılık işletmelerimizde hayvancılık yapan vatandaşlarımıza suyu yüzde 50 ucuzlattık. İstiyoruz ki bu tarlalar çiftçisiz, meralar hayvansız kalmasın. Onun için Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza bu talimat için huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yeni hizmet binası tüm Malkara'ya hayırlısı olsun" dedi.

"Seçim kitapçığında ne var dediysek hepsi yerine gelecektir" diyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise, "Ulaş Başkanın yetmediği yerde, Büyükşehir bütün gücüyle yanında olacaktır. Malkara bu hizmetlere layıktır. Bunu da seçimlerde söz verdiğimiz gibi buraya büyük modern bir 'Et Kombine Tesisleri Açacağız.' İlk zamanlarda 12 saat çalışıyorduk, şimdi yetmedi bunu uzatarak 18 saate çıkardık. Çalışmalarımız durmadan, hız kesmeden devam edecektir" şeklinde konuştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Albayrak, Malkara Kaymakam Mahmut Halal, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta ve Malkara Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Uslu, yeni hizmete açılan binayı gezerek incelemelerde bulundu ve çalışma sistemi ile ilgili olarak TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın'dan bilgi aldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Albayrak Tekirdağ Malkara Şarköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (3)

MALKARA KİMLERE KALDI:

ne yaptıkları belli değil chp gelecekse başa gelmez olsun çıkarcı köpekler

0
0
yanıtYanıtla
tayhan:

tekirdağ büyük şehir teski hem işçi fazlalı var diye hem işçi çıkarıyor hemde teski binası açıyor işçisine sahip çıkmayan yönetim halkada sahip çıkamaz hizmet veremez

0
0
yanıtYanıtla
MALKARA KİMLERE KALDI:

ATMAYIN YA BİR İŞ YAPTIĞINIZ YOK YOLSUZLUK DİZ BOYU İHALE DEYİP MİLETİ NADIRIM ZENGİNLERE PEŞKEŞ ÇEKTİĞİNİZ YERLERİ DÖKÜN MEDYAYA SİZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title