Haberler

Tekirdağ: Burs Kazananlar Önümüzdeki Ay Açıklanacak

Çorlu Belediyesi Tarafından Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yıl da Üniversite ve Lise Öğrencilerine Verilecek Olan Bursları Kazananlar Önümüzdeki Ay Açıklanacak. Kazanan Öğrenciler, İlk 4 Aylık Burslarını Toplu Olarak Alacak.

Çorlu Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite ve lise öğrencilerine verilecek olan bursları kazananlar önümüzdeki ay açıklanacak. Kazanan öğrenciler, ilk 4 aylık burslarını toplu olarak alacak.

Çorlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne yapılan müracaatlar sonucunda burs almaya hak kazanan öğrencilerin tespit edilmesi çalışmalarına devam ediliyor. 600 üniversite ve 300 lise öğrencisine verilecek olan burslar için toplam 2 bin 110 kişinin başvuruda bulunduğu ve burs kazananların önümüzdeki ay açıklanacağı kaydedildi.

Burs almaya hak kazanan öğrencilerin Çorlu Belediyesi'nin resmi internet sitesinden duyurulacağını kaydeden yetkililer, burs kazananların 4 aylık burslarını toplu olarak alacağını, sonraki ödemelerin ise aylık düzenli olarak yapılacağını kaydetti. Burs için müracaat eden 2 bin 110 kişinin bin 335`ini üniversite ve 775 `ini de lise öğrencilerinin oluşturduğunu söyleyen yetkililer, bin 440 kişinin Çorlu Belediyesi'ne burs için ilk kez müracaat ettiğini, 670 kişinin ise daha evvel burs alan kişiler olduğunu belirtti. Çorlu Belediyesi tarafından her yıl verilen burslar, bu yıl üniversite öğrencilerine aylık 60 YTL, lise öğrencilerine de aylık 40 YTL olarak verilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title