Haberler

Tekirdağ Bedensel Engelli Bıçaklanarak Öldürüldü, İlçe Karıştı

Bedensel engelli bıçaklanarak öldürüldü, ilçe karıştıTEKİRDAĞ'ın Malkara ilçesinde bedensel engelli Umut İçin(34), kebap salonu işleten M.K.(36) tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Bedensel engelli bıçaklanarak öldürüldü, ilçe karıştı

TEKİRDAĞ'ın Malkara ilçesinde bedensel engelli Umut İçin(34), kebap salonu işleten M.K.(36) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetin ardından toplanan öfkeli kalabalık, katil zanlısının işyeri, evi ve otomobiline saldırarak zarar verdi. Öfkeli kalabalığı polis ve jandarma ekipleri güçlükle sakinleştirdi,

Cinayet, öğleden sonra Gazibey Mahallesi Künkçeşme Sokak üzerinde meydana geldi. İlçede kebap salonu işleten M.K., daha önce 3 yıl Malkara Bedensel Engelliler Derneği başkanlığını yapan Umut İçin ile sokak üzerinde karşılaştı. İddiaya göre, ikili arasında daha önceden bulunan husumet yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.K., yanında taşıdığı bıçağı çıkartarak Umut İçin'i boğazından bıçaklayıp, olay yerinden kaçtı. Kanlar içinde kalan İçin'i görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı 2 çocuk babası İçin, ambulansla kaldırıldığı Malkara Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Malkara polisi, kaçan katil zanlısı M.K.'yı olaylan kısa süre sonra üzerindeki suç aleti bıçak ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

ÖFKELİ KALABALIK TOPLANDI

Cinayetin duyulmasının ardından aralarında öldürülen İçin'in yakınlarının da bulunduğu öfkeli kabalalık, katil zanlısının işyeri, evi ve otomobiline taş ve sopalarla saldırarak zarar verdi. Öfkeliği kalabalığı polis ekipleri sakinleştirmekte yetersiz kalınca, jandarma ekipleri de müdahalede bulundu. Bir süre devam eden olayların ardından polis ve jandarma ekipleri öfkeli kalabalığı sakinleştirerek, dağıttı. Olaylar nedeniyle Malkara'ya çevre ilçelerden takviye polis ekipleri sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Malkara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title