Haberler

Tekirdağ Bakan Çavuşoğlu, Tekirdağ İlçelerinde Esnafları Ziyaret Etti

Bakan Çavuşoğlu, Tekirdağ ilçelerinde esnafları ziyaret ettiDIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tekirdağ'ın Çerkezköy, Kapaklı ve Muratlı ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelip, esnafları ziyaret etti, deri fabrikası işçileriyle yemek yedi.

Bakan Çavuşoğlu, Tekirdağ ilçelerinde esnafları ziyaret etti

DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tekirdağ'ın Çerkezköy, Kapaklı ve Muratlı ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelip, esnafları ziyaret etti, deri fabrikası işçileriyle yemek yedi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bu akşam partisinin düzenlediği mitinge katılacak olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, miting öncesinde Çerkezköy ilçesinde temaslarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu, beraberinde AK Parti İl Başkanı Mülayim Kuru, İlçe Başkanı Ümit Kök ve Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva ile birlikte Kızılpınar Mahallesi'ni ziyaret ederek, vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi. Esnafların sorunlarını dinleyen ve bol bol fotoğraf çektiren Çavuşoğlu'na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Mahalleden ayrılan Çavuşoğlu, seçim otobüsü ile ilçe merkezine giderek Belediye Meydanı'nda bulunan seçim ofisinde vatandaşlarla bir araya geldi. Canlı yanından Antalya Korkuteli'ndeki mitinge bağlanan Çavuşoğlu, Sizlere Çerkezköy'den hitap ediyorum. Sizlerle olmak isterdim. Çalışmalara katılmak için geldik. Tekirdağ milletvekilleri, il başkanı ve ilçe başkanları adaylarımızın tüm kardeşlerimizin sizlere selamı var. Orada bulanan tüm arkadaşlarımıza, Ömer İşlek kardeşimize sevgilerimizi gönderiyoruz. İnşallah bu gece Korkuteli'nde olup çorba ve çay içmeye geleceğim. Telafi etmek istiyoruz. Ömer İşlek'e sahip çıksınlar. Cumhur İttifakı'nın Korkuteli'ndeki adayı Ömer İşlek'tir. Hepimiz arkasındayız. Enerji bakanımız sizlere müjde verdi. En kısa zamanda doğalgazı ilçemize getireceğiz dedi.

Seçim ofisinde partililer ile birlikte çay içen Bakan Çavuşoğlu, daha sonra Atatürk Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti. Bakan Çavuşoğlu, daha sonra Ergene ilçesinde bir deri fabrikasına giderek, işçilerle yemekte yedi. Çavuşoğlu, ardından da Muratlı ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çerkezköy Tekirdağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title