Haberler

Tekirdağ Atm'lerden 400 Bin Lira Çalan Moldovalı Hırsızlar, Polisin Operasyonuyla Yakalandı

Atm'lerden 400 bin lira çalan Moldovalı hırsızlar, polisin operasyonuyla yakalandıTekirdağ ve Bursa'da ATM'lerden 400 bin lira çaldığı tespit edilen Moldova uyruklu 2 şüpheli, Edirne'den Bulgaristan'a açılan Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda yakalandı.

Atm'lerden 400 bin lira çalan Moldovalı hırsızlar, polisin operasyonuyla yakalandı

Tekirdağ ve Bursa'da ATM'lerden 400 bin lira çaldığı tespit edilen Moldova uyruklu 2 şüpheli, Edirne'den Bulgaristan'a açılan Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda yakalandı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir bankanın ATM cihazında hırsızlık meydana geldi. Yapılan incelemede ATM'ye giren yüzleri maskeli 2 şüphelinin yaklaşık 100 bin lira alarak kaçtıkları tespit edildi. Tekirdağ polisi güvenlik kameralarından yola çıkarak şüphelilerin Moldova uyruklu Serghei Catranji ve Constantin Selemet olduklarını belirledi. Bulgaristan'a gittikleri tespit edilen şüphelilerin dün yeniden Türkiye'ye gireceği bilgisi üzerine harekete geçen Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda düzenledikleri operasyonla şüpheliler Serghei Catranji ve Constantin Selemet'i yakalayıp gözaltına aldı.

BURSA VE TEKİRDAĞ'DA ATM'LERDEN 400 BİN LİRA ÇALIMIŞLAR

Moldova uyruklu şüphelilerin daha önce de Bursa'nın Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde aynı yöntemle ATM'lerden 300 bin lira çaldıkları ortaya çıktı. Daha sonra geldikleri Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde ise bir banka ATM'sinin alarmını devre dışı bırakamadıkları için olay yerinden kaçtıkları belirlendi. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, şüphelilerin ATM'lerin arka kapısını kırdıktan sonra alarm ve güvenlik sistemini devre dışı bırakarak hırsızlık yaptıkları anlaşıldı. Tekirdağ'a getirilerek sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin soruşturmaları Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde

sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title