Haberler

Tekirdağ: AK Parti Tekirdağ 26. İl Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Şık, 4 Yıl Boyunca Hükümetin Gece Gündüz Çalışmasının Ardından Türkiye Üzerindeki Kara Bulutların Kalktığını Söyledi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Şık, 4 yıl boyunca hükümetin gece gündüz çalışmasının ardından Türkiye üzerindeki kara bulutların kalktığını söyledi.

AK Parti'nin Tekirdağ 26. İl Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Şık'ın yanı sıra AK Parti il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, partinin ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, il genel meclisi başkan ve üyeleri, kadınlar ve gençlik kolları başkanları ile partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Şık, 3 Kasım seçimlerindeki eylem planı ile vatandaştan 5 yıl süre istediklerini belirterek şöyle konuştu: "Milletimiz çok şükür bu 5 yıllık süreyi bize verdi. 4 yıl boyunca milletimiz, hükümetimizin gece gündüzlü çalışmalarını, memleketimizin üzerinden kara bulutları kaldırdığımızı, bu ülkeyi nereden nereye getirdiğimizi gördü. Artık bu ülkede yapacaklarımız değil yaptıklarımız anlatılıyor. Enflasyonu tek haneye indirdik. İhracatımız 85 milyar doları geçti. Sağlık sorunlarına neşter vuruldu. AK Parti iktidarıyla yeni 50.000 sağlık memuru atandı. AK Parti iktidarıyla cenazelerin hastanelerde rehin kalması devri kapandı."

Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün'ün hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara gitmesi sebebiyle yerine vekaleten atanan yardımcısı Recep Demir de, toplantıda AK Parti'nin Tekirdağ'da yaptığı yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Tekirdağ'da dumansız sanayi için proje ve yer tahsisi yapılarak tapu dağıtımına başlandığına değinen Demir, Tekirdağ'da 60 bin metrekarelik alanda içinde 6 adet cep sinemasının olacağı bir alışveriş merkezinin özel sektör tarafından yakında inşaatına başlanacağı müjdesini verdi.

Toplantıda konuşan Hayrabolu Belediye Başkanı Şener Çelikayar, Şarköy Belediye Başkanı Can Gürsoy, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de AK Parti ve Tekirdağ milletvekillerinin katkılarıyla ilçelerinde yapılmış yatırımlara değindi.

Konuşmaların ardından parti teşkilatlarının geçmiş aylarda yaptığı faaliyetleri, hesapların ve daha sonra yapılacak faaliyetlerin ortaklaşa konuşularak bir karara bağlanması ile sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title