Haberler

Tekirdağ'a Atanan Cumhuriyet Başsavcısı Demirdağ'ın Veda Ziyaretlerinde

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'na Atanan Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'a Veda Ziyaretinde Bulundu.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'a veda ziyaretinde bulundu.

Belediyede gerçekleşen ziyaret sırasında, Belediye Başkanı Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ'ın görev süresi içerisinde Malatya'nın adli hizmetlerde altın çağını yaşadığını belirterek, kendisine teşekkür etti. Akın, Başsavcı Demirdağ'a Kristal Kayısı Maketi ve kuru kayısı hediye ederek, Malatya'yı unutmaması temennisiyle yeni görevinde başarılar diledi.

Başsavcı Mustafa Demirdağ, “Belediye başkanımızın yanı sıra Malatya Belediyesi ve tüm Malatyalılardan büyük destek gördüm. Belediye Başkanımızın şahsında tüm Malatyalılara veda ediyorum. Verdikleri destek ve yardımlar için de teşekkür ediyorum. Ben kendimi artık bir Malatyalı olarak görüyorum. Gittiğim yerlerde hem Malatya'nın hem de kayısının tanıtımını yapacağım" dedi.

(NA-ST-Y)

16.07.2007 17:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title