Haberler

Tekirdağ 3 Bant Bilardo İl Şampiyonası Sona Erdi

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesinde Düzenlenen 3 Bant Bilardo Tekirdağ İl Şampiyonası Sona Erdi.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesinde düzenlenen 3 Bant Bilardo Tekirdağ İl Şampiyonası sona erdi.

Çorlu'da, Aşkın Bilardo Cafe'de 20 sporcunun katılımıyla düzenlenen 3 Bant Bilardo Tekirdağ İl Şampiyonası sona erdi. 5 gün devam eden turnuvada Soner Karal birinci olurken, Kadir Bayar ikinci, Hayri Akgül üçüncü oldu. Serol Baki ise tertip komitesi tarafından teşvik kupası ile ödüllendirildi.

Çorlu'da gelecekte bir Semih Saygıner çıkabileceğini belirten Çorlu Kaymakamı Erhan Özdemir, şöyle konuştu: "Bunlar ileriye dönük çalışmalar, bilardoyu bazen satır aralarında geçiştiriyoruz ancak dünya çapında ciddi başarılar elde ediyoruz. Bu başarılar, ülkemizin adının duyurulmasında önem taşıyor. Sıkı çalışılırsa iyi derecelerin elde edileceğini düşünüyorum"

Çorlu'nun futbolda önemli başarılar elde edemediğini belirten Belediye Başkanı Altan Ersin ise, sözlerine şöyle devam etti: "Spor denince akla sadece futbol gelmemeli. Futbolda ciddi başarılar alamıyoruz, ancak bilardo, satranç, briç ve basketbolda Çorlu olarak önemli başarılar elde ediyoruz. Spor kişisel gelişimin, bedensel değişim ve zihinsel gelişime katkı sağlıyor. Çorlulu bilardocuların ulusal ve uluslararası arenalarda da başarıya ulaşmasını diliyorum"

Şampiyonada dereceye girenler kupaları Çorlu Kaymakamı Erhan Özdemir, Belediye Başkanı Altan Ersin, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ekrem Beyaztaş ile Gençlik ve Spor Müdürü Feridun Demirel ve Bilardo Tekirdağ İl Temsilcisi Hasan Çokçalışkan'ın elinden aldılar. Bilardocular, mini bir de gösteri maçı yaptı.

(EŞ-İY-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title