Haberler

Tekin'den Mitinge Davet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, 19 Haziran Salı günü Cumhuriyet Meydanı’nda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımı ile gerçekleşecek olan “Çırpınırdın Karadeniz Bakıp Türkün Bayrağına" temalı bölge mitingine tüm Samsun ve bölge halkını davet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, 19 Haziran Salı günü Cumhuriyet Meydanı'nda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımı ile gerçekleşecek olan "Çırpınırdın Karadeniz Bakıp Türkün Bayrağına" temalı bölge mitingine tüm Samsun ve bölge halkını davet etti.

Tekin, saat 16.00'da yapılacak olan mitingin MHP'nin Samsun tarihindeki en kalabalık mitingi olacağına inandığını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri kapsamında gerçekleştireceği 3 açık hava mitinginden birisinin Samsun'da olacağını hatırlatan MHP İl Başkanı Taner Tekin, şunları söyledi:

"Söz konusu vatan, millet, devlet, din ve mukaddesat olduğunda bu güne kadar her türlü fedakarlığı yapan, Milliyetçi Ülkücü Hareketin lideri, önce ülkem ve milletim sonra partim diyen, her türlü siyasi ve şahsi çıkarları elinin tersi ile iten, her türlü makam ve mevkiyi göz ardı eden, sadece ve sadece Türk milletinin ve Türk devletinin huzurunu, geleceğini düşünen hatta bunu bir çok defa ispatlamış, hele de 15 Temmuz'da herkesten önce birileri darbenin gidişatını beklerken, birileri fırsat kollarken, herkesten önce darbenin karşısında olduğunu ve kalkışmanın kabul edilemez olduğunu, devletinin, hükümetin ve milletinin yanında olduğunu cesurca kahramanca dile getiren, 15 Temmuz hain darbe girişimin bastırılmasında çok büyük etki yapan Türk dünyasının ve Milliyetçi Hareketin Bilge Lideri Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin 19 Haziran Salı günü 16.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda yapacağı mitingde tüm hemşehrilerimizi aramızda görmekten onur, gurur ve mutluluk duyacağız." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title