Haberler

"Tek Kişilik Oyunlar Festivali" Yarın Başlıyor

Çankaya Belediyesi tarafından bu yıl 7.'si gerçekleştirilecek Tek Kişilik Oyunlar Festivali bu yıl da tiyatro ve gösteri dünyasının ünlü isimlerini Başkentlilerle buluşturacak.
27 Mart Dünya Tiyatrolar günü nedeniyle yarın başlayıp, bir hafta sürecek festival kapsamında Sumru Yavrucuk, Günay Karacaoğlu, Metin Uca, Zafer Diper, Yıldız Kenter ve Ferhan Şensoy sahne alacak, festival Erkan Oğ...

Çankaya Belediyesi tarafından bu yıl 7.'si gerçekleştirilecek Tek Kişilik Oyunlar Festivali bu yıl da tiyatro ve gösteri dünyasının ünlü isimlerini Başkentlilerle buluşturacak.

27 Mart Dünya Tiyatrolar günü nedeniyle yarın başlayıp, bir hafta sürecek festival kapsamında Sumru Yavrucuk, Günay Karacaoğlu, Metin Uca, Zafer Diper, Yıldız Kenter ve Ferhan Şensoy sahne alacak, festival Erkan Oğur - İsmail Hakkı Demircioğlu konseri ile sona erecek.

Tiyatro bildirisini Çankaya Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Bahadırhan Tokmak'ın okuyacağı festivalde ilk gün Sumru Yavrucuk "Yalnız Kadın" adlı oyunuyla sahne alacak. Festival, 28 Mart Cuma günü Günay Karacaoğlu'ndan "Basit Bir Ev Kazası", 29 Mart Cumartesi günü Metin Uca'dan "Türküm, Doğruyum, Çalışkanım", 30 Mart Pazar günü Zafer Diper'den "Yargı", 31 Mart Pazartesi günü Yıldız Kenter'den "Ben Anadolu", 1 Nisan Salı günü Ferhan Şensoy'dan "Fername" ile Ankara seyircisi ile buluşacak. Festival, 4 Nisan Cuma günü yapılacak Erkan Oğur- İsmail Hakkı Demircioğlu konseri ile son bulacak.

Festival kapsamındaki oyunlar için rezervasyon alınmayacak ücretsiz davetiyeler her yıl olduğu gibi oyun sabahı saat 8.00'den itibaren ÇSM'de dağıtılacak. (ANKA)

(AS/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title