Haberler

Tek Hamlede Yuttu

Teriyer Cinsi Köpek Sahibinden Habersiz Evden Ayrılınca Dev Bir Yılanın Kurbanı Oldu. Aç Hayvan Teriyer Köpeği Bir Defada Yuttu.

Teriyer cinsi köpek sahibinden habersiz evden ayrılınca dev bir yılanın kurbanı oldu. Aç hayvan teriyer köpeği bir defada yuttu.

Avustralya'nın kuzeyindeki Katherine bölgesinde teriyer cinsi bir köpek dev piton yılanının kurbanı oldu. Sahibinden habersiz evi terk eden köpek, arka bahçede piton tarafından yenildi. 

Köpeğin sahibi yılanı buldu ama artık çok geçti. Köpek yılanın gövdesinde bir çıkıntı gibi duruyordu. Yılanın, köpeği tasma ve künyesiyle birlikte yuttuğu belirtildi.

Sevimli köpeğin sahibi yılanın karnının yarılarak, çok sevdiği köpeğinin kurtarılmasını istedi ama uzmanlar bunun mümkün olmadığını söyledi. Yılan yuttuğu anda köpeğin korkudan bile ölmüş olabileceği belirtildi.

DÜNYADAN KISA KISA...

MEDİNE'DE KILIÇLA İDAM

Suudi Arabistan'da cinayetten mahkum olan bir kişi, Medine kentinde başı kesilerek idam edildi. İnfaz yerine getirilmeden önce mahkuma bir miktar uyuşturucu verildiği belirtildi. İçişleri Bakanlığının açıklamasında, Bangladeş vatandaşı bir çobanı öldürmek ve koyunlarını çalarak satmaktan suçlu bulunan Hmud Bin Avadh El Meteri'nin cezasının Medine kentinde infaz edildiği belirtildi.

14 YAŞINDA SAHADA ÖLDÜ

İsveç'in Örebro kentinde yapılan bir amatör futbol karşılaşması sırasında göğsüne top gelmesiyle birden fenalaşarak çimler üzerine düşen 14 yaşındaki genç, öldü. Hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybeden gencin ölüm nedeninin anlaşılabilmesi için otopsi sonucu bekleniyor.

FİLLER İÇİN CAMİDE VAAZ

Malezya'daki bazı camilerde, kaplan, fil ve nesli tükenme tehlikesi altında olan diğer hayvanların avlanmasını önlemek için vaazlar verilecek. Dünya Doğal Yaşam Vakfı yetkilisi Sara Sukor, ülkenin kuzeyinde, Tayland sınırındaki Kelantan eyaletinde onlarca vaizin yasa dışı ava karşı vaaz vermeyi kabul ettiğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title