Haberler

    Tek Değişiklik!

    Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak sarı-lacivertlilerin kadrosunda tek değişiklik olması bekleniyor.

    Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak sarı-lacivertlilerin kadrosunda tek değişiklik olması bekleniyor. Aykut Kocaman sakatlığı bulunan Jannsen'in yerine Soldado'ya forma verecek. Hollandalı futbolcunun ayak parmağında ciddi bir ezilme söz konusu. Kocaman, tek değişiklik dışında son dört maçı kazanan kadro ile yoluna devam edecek. Öte yandan, Fenerbahçe'de hazırlıklar dün yapılan çalışmayla tamamlandı.

    Güçlü orta saha
    Aykut Kocaman yönetimindeki sarı-lacivertli takımın lig ve kupada yakalanan başarısında orta saha faktörü öne çıktı. Kocaman'ın sisteminde orta sahanın gücünün artırılması hem hücumu rahatlattı hem de Giuliano'nun daha özgür oynamasını sağladı.
    Josef de Souza-Mehmet Topal orta ikilisinin takıma kattığı sertliğinin yanı sıra Aatif ile Dirar ikilisi de dikkat çekti. Aatif-Dirar ikilisinin kanatlardaki etkinliklerinin yanında merkeze de yardım etmeleri önemli bir detay oldu.

    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title