Haberler

Tehlikeli Yolculuk

Balıkesir'in Edremit İlçesinde Plakasız Bir Motosiklete Binen 3 Kişi, Direksiyona da 2 Yaşındaki Bir Çocuğu Geçirince Görenlerin Yüreğini Ağzına Getirdi.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde plakasız bir motosiklete binen 3 kişi, direksiyona da 2 yaşındaki bir çocuğu geçirince görenlerin yüreğini ağzına getirdi.

Tehlikeye aldırış etmeden plakasız motosiklete 3 kişi binen ve bu da yetmezmiş gibi bir de motosikletin direksiyonuna 2 yaşındaki bir erkek çocuğunu geçiren şahıslar, vatandaşların tepkisine sebep oldu. Adeta ölüme meydan okuyarak Çayiçi Caddesi üzerinde yoğun trafiğe rağmen yoluna devam eden 4 yolculu motosiklet, herkesi hayrete ve dehşete düşürdü. Küçük çocuğun motosikletin direksiyonunu tutarak ayakta durduğunu gören vatandaşlar, "Bu kadar da olmaz, zaten tek kişilik bir araca 3 kişi binmişler, bir

de küçücük çocuğu bindirmişler. Bu motosiklet nasıl oluyor da şehrin en işlek caddesinde bir trafik polisi tarafından durdurulmadan yoluna devam edebiliyor? Şehrimizdeki MOBESE sistemi çalışmıyor mu acaba?" dedi.

(SŞ-MŞ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title