Haberler

TEGV ile Opet Bütün Çocukların 23 Nisan'ını Kutluyor!

Güncelleme:

Artvin'den Fethiye'ye koşmaya başlayan Ahmet H. Uysal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı TEGV Erzincan Öğrenim Birimi'nde kutladı.

Ahmet H. Uysal, çocuklarımızı eğitim ile kucaklayabilmek için Artvin'den Muğla'ya 14 ilden geçerek Anadolu'da koşuyor. Uysal, 11 Nisan'da Artvin'den başlayan projesinde şu ana kadar Erzurum, Bayburt ve Gümüşhane'den geçerek Erzincan'daki TEGV Öğrenim Birimi'ne planlandığı gibi 23 Nisan'da ulaştı.

TEGV Erzincan Öğrenim Birimi'ndeki 1200 çocuğumuzun nitelikli eğitim desteğiyle buluşması amacıyla projeye bağış yapan Opet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Erzincan'da yerel ve özel idarecilerin katılımıyla çocuklarla birlikte kutladı. TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı "Ahmet, ilham veren bir projeyle tüm Türkiye'yi eğitim aşkıyla kat ediyor. TEGV ailesi adına bu özel bayramımızda Erzincan'da bizi yalnız bırakmayan Opet'e de teşekkür ediyorum. Tıpkı burada yaptığımız gibi tüm TEGV noktalarında 23 Nisanımızı coşkuyla kutluyoruz. Bu vesileyle eğitime gönül veren herkesi TEGV yazıp 3353'e SMS göndererek çocuklarımızın eğitimine 10 TL. katkıda bulunmaya davet ediyorum." dedi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan'da bayram coşkusunu çocuklarımızla paylaşan ve Anadolu'yu kat ederken yaşadığı hikâyeleri Erzincanlı çocuklara ve gönüllülere anlatan Ahmet H. Uysal da Eğitime Koşar Adım'a verdiği destekten dolayı Opet'e teşekkür etti. Bu güzel projede yaşananları siz de TEGV'in ve Ahmet H. Uysal'ın Instagram ve Facebook hesaplarından takip edebilirsiniz.

Türkiye'nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olarak TEGV, tüm etkinlikleri ve kutlamaları ile çocuklarımıza yeni bir ufuk açıyor; hem çocukluklarını güzel geçirmelerini hem de geleceğe umutla bakmalarını sağlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Erzincan 23 Nisan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title