Haberler
Güncelleme:

"Tefeciye bulaştım" diyerek ünlülerden para isteyen Ece Erken, aldığı cevaplarla şaşkına döndü

Yakın bir zaman önce YouTube kanalı açarak videolar çekmeye başlayan Ece Erken, son yayınladığı videosunda Arto, Safiye Soyman, Tanju Çolak ve Metin Uca gibi isimlerden para istedi. Tefeciye düştüğünü söyleyerek arkadaşlarını arayan Erken, aldığı cevaplarla şaşkına dönerek "Kim dost kim düşman gördük" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

tufan celik:

Sayın Ece Erken bunu yaparak arkadaşlarını test etmiyorsun , kendini test ediyorsun farkındasın değil mi ? Kime güven vermişsin kim sana güvenmiyor bunu test ediyorsun .Vermeyenleri aaaa bana yardım etmedi şeklinde sakın eleştirme .Neden güven veremedim diye kendini eleştir .Sonuçta borç istiyorsun haftaya vereceğim diyorsun .O güveni veremediysen suçlu sensin malesef.

320
45
yanıtYanıtla
Uğur Sezgin:

Değişik ve doğru bir bakış acısı hic böyle düşünmek akımdsan gecmedi hemde doğru olanda bu

yanıt80
yanıt12
Metin Yalcin:

Tefeci ile iş yapmanın doğal sonucudur batmak ..

78
22
yanıtYanıtla
Melih Kerim :

Kurmaca olduğu o kadar aleni ki. O kadar amatör ki. Metin Uca sosyal mesaj veriyor işi anladığından, 5.000TL borç istemeden az daha uzatsa amirallere, möntroya, istanbul sözleşmesine getirecek konuyu,

26
8
yanıtYanıtla
Melih Kerim :

Kurgu olmadığını kim iddia edebilir, doğrusu da kurgu olmasıdır. Habersiz kayda alınır mı ? Yarın bir arkadaşı da (Erkek ya da Kadın) Ece yi arasa Ece bana verir misin dese (para borç) ve gelen opsiyonları cevapları şartları kayda alsa hoş olur mu?

18
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title